Dynamic Variation:
Offers
Choose Language
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Grenland Porsgrunn

PiTfestival: Sagliocco Ensemble «To Ord"

Overview

Det er noe befriende fandenivoldsk og rett-på-sak med hovedpersonen i dette stykket. En slags Bonnie fra Bonnie and Clyde eller Winie fra Deilige dager av Beckett.

På scenen er det en kvinne, en stol, en veske. Opp av vesken sin tar hun ulike gjenstander, en etter en. En absurd og eksistensiell vareopptelling, som alltid starter med «Jeg liker…». Det er hele livet hennes som brettes ut foran oss.

Innholdet er ikke stort, men det lille som finnes, er ikke et vakkert syn. Litt etter litt, mens vesken tømmes, blir publikum vitne til – eller medskyldig i – en absurd historie, som ikke nødvendigvis ender bra.

 Sagliocco Ensemble presenterer sitt nye prosjekt: Phillipe Dorins stykke Deux mots! (To ord!), oversatt til norsk av Christine Amadou. Fransk Philippe Dorin er en prisbelønt og markant, fransk samtidsdramatiker.

Soloforestillingen rettes mot ungdom og voksne og har première den 15.juni 2018, under Porsgrunn Internasjonale Teaterfestival. Forestillingen er produsert, med støtte fra Spenn, Fond for Lyd og Bilde, Fond For Utøvende Kunstnere, Porsgrunn Kommune og Telemark Fylkeskommune.

Billett: https://bit.ly/2jZ8LLj

  • Last Updated: 16.05.2018
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

fre 15. juni 2018 20:00

lør 16. juni 2018 14:00

See All
PiTfestival: Sagliocco Ensemble «To Ord"
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad