Dynamic Variation:
Offers
Choose Language
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Grenland Porsgrunn

PiTfestival: Teater Fusentast: Langligger

Overview

Hvor smart er det egentlig med outsourcing av viktige funksjoner i sykehus-hverdagen? Hvordan påvirker sykehusorganiseringen de ansatte og pasienter? Hvorfor er utskrivningspresset så høyt, og er det egentlig i pasientenes interesse?

I ett år var skuespiller Coby Omvlee langtidspasient etter ulykksalige hendelser både utenfor og innenfor sykehuset. Dermed ble hun også en ufrivillig observatør av livet på sykehuset – på godt og vondt. Opplevelsene satte dype spor og vekket en undring.

Hvor trygge er man egentlig som pasient på norske sykehus?
Det gikk bra. Mot alle odds. Nå har erfaringene blitt til galgenhumoristisk doku-teater i undringens tegn. Om livet i og rundt sykesengen – intenst sosialt og kreativt – og med et uslitelig godt humør.

Ved hjelp av et vell av sceniske virkemidler trekkes tråder ut til et større bilde, og gir oss et usminket blikk inn i sykehusenes hverdag.

Konsept-dramatiker, skuespiller: Coby Omvlee
Regi og dramatiker: Anne Mali Sæther
Scenografi: Gilles Berger
Vide/klipp/lyd/musikk: Randi Störseth
Lysdesign/teknikk: Sune Schelderup
Kostyme: Jenny Hilmo Teig
Dramaturg: Marius Kolbenstvedt, Anne Mali Sæther

Virkelig interessant kunstnerisk behandling av helsevesenet er ikke hverdagskost. … – en forestilling som burde kunne samle både helsepersonell, pasienter og andre som engasjerer seg i hvordan velferdsstaten forvaltes.- Scenekunst.no, Sigurd Ziegler

www.fusentast.no

Location: Friteateret / Duration: 60m
Vis festivalkort i luke for rabatt!

For a year, actor Coby Omvlee was a long-term patient after accidental events both outside and within the hospital. Thus, she became an involuntary observer of hospital life, good and bad. The experiences affected her deeply and aroused amazement. How safe are you as a patient in Norwegian hospitals?

Billletter: https://bit.ly/2InAXC0

  • Last Updated: 16.05.2018
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

ons 13. juni 2018 18:30

tors 14. juni 2018 20:00

See All
PiTfestival: Teater Fusentast: Langligger
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad