Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

PIXAR KORTFILMER - 25/8 KL. 13:00

Originaltittel: Pixar short films collections. Regi: Disney/Pixar. USA, 2007. Norsk tale, norsk tekst. Format: 35mm. 54min. Aldersgrense: tillatt for alle. 

Små mesterverk på stort lerret

Pixar har i snart 40 år produsert en kontinuerlig rekke familiefilmer av imponerende høy kvalitet. I dag er dataanimasjonssjangeren en av de største i filmbransjen, men Pixar skiller seg fortsatt ut med sitt fokus på å formidle gode historier som ikke bare er underholdende, men som også formidler hjertevarmende og viktige budskap.

Pixar Studios er ledende innen 3D-animert langfilm, med store suksesser som Toy Story, Oppdrag Nemo, Biler og mange flere. I tillegg til disse langfilmene har Pixar også laget en rekke kortfilmer som har blitt Oscar-belønnet. Du kan nå oppleve disse små mesterverkene på stort lerret med fantastisk bildekvalitet, eksepsjonell skarphet og lyd i ekte HD-kvalitet. Når disse 13 innovative, banebrytende og kreative kortfilmene vises, er det bare en måte å beskrive det på: Magic in high definition.

Rullestolbrukere
Cinemateket har to rullestolplasser på første rad. Dagens billettsystem har dessverre begrensninger ved bestilling av rullestolplasser. Derfor ber vi deg vennligst om å kontakte oss på post@cinemateketbergen.no før du kjøper billett som krever plass til rullestol. Vi jobber med å få på plass en billettløsning som er bedre egnet til dette og beklager ulempene det måtte medføre.

Sist oppdatert: 07/15/2024

Kilde: Visit Bergen

Sider du nylig har besøkt