Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Vestland BERGEN

PJJ: MATHIAS TREKK & NH3

Overview

Pavels Juke Joint (PJJ) er et multikreativt konsept i hjerte av Bergens musikkmiljø på kryss og tvers av alle mulige sjangere. Konseptet har etablert seg som en ledende plattform og blitt en solid og urban talentfabrikk og samlingspunkt for byens etablerte såvel som uetablerte musikere i alle mulige generasjoner og nasjonaliteter.

Kveldens konserter: Mathias Trekk & NH3
Her kommer det svært mange gjester igjennom ett hektisk og fargerikt år, og man opplever ny musikk, nye band og ny kunst på ulike måter hver eneste gang.
Mer en 70 musikere og artister har blomstret til å bli etablerte musikere og artister i ulike band, prosjekter m.m. Flere med både lokal, nasjonal og internasjonal suksess og utmerkelser.
PJJ er plattformen som er med på å utvikle kulturen i Bergen, og har vært det over flere år med et solid, åpent og internasjonalt miljø.
Rock, Pop, Metal, Folk, World Music, Hip Hop, Soul, Jazz, Klassisk, Delta Blues, Punk, Indie. You name it. Her kommer alt igjennom årets løp og du er alltid hjertelig velkommen til et vanvittig pulserende og imøtekommende miljø med PJJ på Madam Felle.
– www.facebook.com/pavelsjukejoint
– www.instagram.com/jukejointpavels

  • Last Updated: 28.01.2022
  • Source: Visit Bergen
Dates

to. 3. februar 2022 20:00 23:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
PJJ: MATHIAS TREKK & NH3
Your Recently Viewed Pages