Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland HAUGESUND

Plantebonanza

  • Haugesund folkebibliotek , Kirkegata 151, Haugesund
  • +47 52744460
  • 23. november 2021
  •  /  19:30
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Lurer du på hvordan du kan lykkes med grønne planter? Hvordan du kan skape et godt hjem gjennom å ta med naturen inn i stua di? Og hvorfor planter har fått et så voldsomt oppsving?

Vi inviterer til foredrag med populære Anders Røyneberg. Han har skrevet bøkene PLANTELYKKE og PLANTEBONANZA, og driver Instagramprofilen @arcticgardener med over 80000 følgere. Anders har innredet hjemmet sitt på Hadeland med 300 grønne planter og vil fortelle deg hva grønnplantebølgen handler om, hvordan du kan lykkes med å stelle, ivareta og velge hvilke planter som passer til deg.

Foredraget bugner av grønn inspirasjon og bilder av frodige rom.


Hans kjæreste Erik Schjerven er medforfatter og sidekick på foredraget. Det blir salg og signering av bøker for de som vil og god anledning til å stille spørsmål om stell og få deres beste plantetips.

Om foredragsholderne:
Anders Røyneberg er født på Jæren, oppvokst på bondelandet i Østfold og nå bosatt på Hadeland. Han er agronom, psykiatrisk sykepleier og sexolog. Til daglig arbeider Anders som terapeut, skribent og foredragsholder.

Erik Schjerven er fra Oppland og utdannet markedsfører. Han er, som Anders, planteelsker og arbeider til daglig som forretningsutvikler i den lokale næringshagen. Sammen har de skrevet Plantelykke og Plantebonanza.

Ansvarsfraskrivelse
Vi følger smittevernreglene tett, og forbeholder oss retten til endringer basert på gjeldende rådgiving.

  • Last Updated: 21.09.2021
  • Source: Destinasjon Haugesund & Haugalandet
Dates

ti. 23. november 2021 19:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Plantebonanza
Your Recently Viewed Pages