Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Innlandet RINGSAKER

Plantelykke

  • Buttekvernvegen 3, Ringsaker
  • +47 62336490
  • 26. oktober 2021
  •  /  19:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Lurer du på hvordan du steller og innreder med grønne planter? Hvilke grønnplanter du bør velge og hvordan du best tar vare på dem?

Vi inviterer til foredrag med populære Anders Røyneberg som har skrevet boka PLANTELYKKE, og driver Instagramprofilen @arcticgardener med over 66000 følgere. Anders har innredet hjemmet sitt med 150 grønne planter og forteller deg hva grønnplantebølgen handler om, hvordan du kan lykkes med å stelle, ivareta og velge hvilke planter som passer til deg. Foredraget gir eksempler på særlig luftrensende og klimavennlige planter, og ideer og inspirasjon til hvordan få planter til å se bra ut som del av interiøret.

Hans partner Erik Schjerven er medforfatter og sidekick på foredraget. Det blir salg og signering av boken Plantelykke, som nå er i sitt sjette opplag.

Anders Røyneberg er oppvokst på bondelandet i Østfold og nå bosatt på Hadeland. Han er agronom, psykiatrisk sykepleier og sexolog. Til daglig arbeider Anders som terapeut, skribent og foredragsholder.
Erik Schjerven er fra Gran på Hadeland og utdannet markedsfører. Han er kjæreste med Anders, planteelsker og arbeider til daglig som forretningsutvikler i Hadelandshagen. Sammen har de skrevet Plantelykke, som er deres første bok.

Arrangeres i samarbeid med Brumunddal hagelag.

  • Last Updated: 14.10.2021
  • Source: Hamar Regionen Kultur
Dates

ti. 26. oktober 2021 19:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Plantelykke
Your Recently Viewed Pages