Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Plateslipp + Boklansering: En kveld med Hanne Lossius og Marthe Valle m/band

Dører: 19
Konsert: 20
"Håp er det du gjør":

Lege Hanne Lossius og sykepleier Marthe Valle har vært solidaritetsarbeidere i snart 20 år. De har jobbet i Gaza, på Vestbredden, og i de greske flyktningleirene. Sammen og hver for seg har de vært tydelige samfunnsstemmer her hjemme.
Nå har de skrevet bok om reisene, om menneskemøtene, om aktivismen og om hvordan håp henger uløselig fast i handling og i menneskemøter. Boken er aktuell både på grunn av situasjonen i Gaza og på Vestbredden, men også fordi den dokumenterer utviklingen i Europas møte med den stadig mer dramatiske flyktningsituasjonen.

Utgivelsesdato: 7. mai, Forlaget Manifest.

"Samlingssanger":

Samlingssanger er et bestillingsverk fra Haugesund Vise & Lyrikkfestival som 24 mai 2024 gis ut som album. Plata består av sanger som utforsker protestvisene i vår tid. Med nye visetekster dypt fundamentert i samfunnsutviklingen, politikken, og om det menneskelige og eksistensielle, ønsker Marthe Valle med band å ta visearven videre.

Kan musikken endre noe i samfunnet, kan musikken skape engasjement og skape fellesskap tiden vi lever i nå?
Samlingssanger er skrevet av, og fremføres i sin helhet av et stjernelag av musikere i Marthe Valle, Anders Bjelland og Jens Kristian Rimau. Tekster av Marthe Valle og Endre Ruset.

I bandet;
Marthe Valle - vokal
Anders Bjelland - gitarer
Øyvind Hegg Lunde - trommer
Jens Kristian Mørkeby - piano

Sist oppdatert: 05/23/2024

Kilde: Visit Bergen

Sider du nylig har besøkt