Dynamic Variation:
Choose Language
Norway Now
Search
or search all of Norway
Sellanraa Bok & Bar

Poesiti

  • Kongens gate 2, Trondheim
  • 4. november 2016 - 4. november 2016
  •  /  19:30 to 21:30
  •  /  Price NO
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Poesiti flytter inn i Litteraturhuset! Vi åpner døra og trår forsiktig inn i det nye og fine. Vi tørker av oss på skoene og mumler en bestilling i baren. Ølen smaker slik den skal. Langsomt blir vi varmere. Og jøss, se der er en vi kjenner jo! Og enda en! Var det kanskje ikke ganske trivelig her, når man tenker seg om? Jo. Og se, der er Pedro Carmona-Alvarez! Og se, der er Sandra Lillebø! Oi, dette blir artig!

Møt Pedro Carmona-Alvarez og Sandra Lillebø i samtale med Mathias R. Samuelsen!

Pedro Carmona-Alvarez (f. 1972 i La Serena, Chile) debuterte med diktsamlingen Helter i 1994. Det markerte begynnelsen på et toneangivende forfatterskap innen både poesi og prosa. Hans siste diktsamling kom ut i 2015, og het Samtaler med onkel Nica og tante Viola. Denne høsten slipper han romanen Bergen Ungdomsteater.

Sandra Lillebø (f. 1978 i Ålesund) debuterte i 2011 med den bemerkelsesverdige diktsamlingen Navnet på den fremmede er frigitt. I år kom den etterlengtede oppfølgeren Alt skal skinne og blø. I tillegg til å være forfatter er Sandra også kulturjournalist i Klassekampen.

  • Source: Trondheim Events
Dates
fredag 4. november 2016

See All
Click to activate
Trondheim, Norway
The latitude and longitude
63° 25' 49" N / 10° 24' 1" E
Poesiti
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad