Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Grenland Porsgrunn

Pom Poko

Overview

Pom Poko har gjort seg bemerket med sine elleville liveshow både i Norge og internasjonalt. Låtene beskriver de som spaca og fargerike.

Den unge kvartetten som består av Ragnhild Fangel Jamtveit (vokal), Martin Miguel Tonne (gitar),Jonas Krøvel (bass) og Ola Djupvik (trommer), oppsto i Trondheim på Jazzlinja ved NTNU for bare få år siden.
Bandet har allerede tatt store deler av Europa og verden med storm, med mange spillejobber og radiospillinger på BBC1, BBC6, Triple J (spillelistet), RadioEins (Tyskland), Radio 3 (Spania) m.m.
2018 var et travelt år for Pom Poko, som blant annet har spilt på Eurosonic, JaJaJa, Tallin Music Week, Live At Leeds, Reeperbahn Festival, Waves Vienna, Bastille Sounds og Iceland Airwaves, i tillegg til en rekke andre festivaler og egne konserter. Europa har tatt i mot kvartetten med åpne armer og med nytt materiale er bandet nå klare for en ny og større runde, etter å ha vist seg frem som et av Norges beste liveband i året som var.
Ståkonsert

https://soundcloud.com/bella-union/sets/pom-poko-birthday/s-uy5hB

https://www.facebook.com/pompokounofficial/
https://www.pompoko.no
https://www.instagram.com/pompokounofficial

  • Last Updated: 16.08.2019
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

to. 7. november 2019 20:00 22:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Pom Poko
Your Recently Viewed Pages