VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland STAVANGER

Poor Edward

Overview

Poor Edward er en duo fra Stavanger, bestående av brødrene Kristian og Martin Rinde. De skriver melodiøse poplåter med elementer fra powerpop, americana, og klassisk singer/songwriter-tradisjon.

Ny dato! Billetter kjøpt til opprinnelig dato gjelder på ny dato.
Dører 20:00
Konsertstart 21:00
Aldersgrense 18 år eller med verge

Ti år etter at debutalbumet ble sluppet, er Poor Edward tilbake med album nummer to. Den har allerede mottatt gode kritikker: «Poor Edward er solide, som de har vært i snart 15 år. De gir ikke ut musikk i tide og utide, men når de først gjør det, er det skikkelig og godt det de kommer med. Brennmerket deres er fine vokalharmonier, meloditeft og bunnsolid sangskriving.»
Stavanger Aftenblad

 "Musikalsk befinner Poor Edward seg stort sett hele tiden i et slags americana-pop-folk landskap, noe de gjør bedre enn de aller fleste andre her i landet og som alltid oppleves svært vellykket og stemningsfullt."

Dust of Daylight
Poor Edward er en duo fra Stavanger, bestående av brødrene Kristian og Martin Rinde. De skriver melodiøse poplåter med elementer fra powerpop, americana, og klassisk singer/songwriter-tradisjon.

Duoen har holdt det gående siden 2007, og har flere utgivelser og over hundre spillejobber bak seg.
Etter to vellykkede EP-utgivelser kom debutalbumet 'Time Is Gonna Change You' i november 2011. Platen mottok flere strålende kritikker, blant annet terningkast fem i Stavanger Aftenblad med tittelen 'Harmonier fra øverste hylle'. Flere av låten på platen fikk mye radiotid, og mange musikkblogger omtalte albumet som et av de beste i 2011. Magasinet Natt & Dag nominerte det til "Årets Utgivelse 2011".
Etter noen års avbrekk fra 2014, der produksjonen av barn var høyere enn produksjonen av musikk, startet duoen i 2019 omsider arbeidet med et nytt album.
Den nye platen har fått tittelen "No Record" og er spilt inn i Artbeat studio med Bjørn Erik Sørensen som produsent. bærer preg av et mer modent brødrepar som har fått flere dimensjoner i livet. Albumet er en samling med ærlige og forfriskende låter, med sedvanlige reflekterte tekster om de store spørsmålene: hvordan leve sammen, hvordan utvikle seg som mennesker og bli bedre menn. Poor Edward er et mer modent og avslappet brødrepar nå, som har fått flere dimensjoner i livet. Dette har preget både låtskriving, studiojobbing og ikke minst arbeidstempo.
Etter lang tid, mye eksperimentering og utforsking i studio er musikken blitt mer sammensatt og variert. Mer utforskende og kanskje lettere til sinns enn tidligere. Uttrykket fremstår fremdeles som rotfestet i et americana / singer-songwriter landskap, men med tydelig inspirasjon fra reinspikka pop—musikk. Her finnes både «countryfiserte» gitarlinjer, fele, synther og loop'er, komplett med duoens umiskjennelige harmonivokal.

Det musikalske produktet Poor Edward serverer er variert - til tider vemodig og lavmælt, ofte energisk og oppløftende, men alltid preget av håp og melodisk glede.
Poor Edward tar med seg både bandet sitt til en feiring på Folken denne kvelden.

  • Last Updated: 25.05.2021
  • Source: Region Stavanger
Dates

fr. 25. juni 2021 21:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Poor Edward
Your Recently Viewed Pages