Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Grenland Porsgrunn

Porsgrunn Litteraturfestival - Bokseksjon

Overview

"Bokseksjon" er festdagen i Porsgrunn litteraturfestival – Bjørg Vik-dagene med prisutdeling og forfatterperler ved elva.

Det blir åpning av årets nysatsing Bombasta! Barnebokfestival, kåring av Porsgrunnspoeten 2019 og utdeling av Bjørg Vik-prisen Sparebanken sør og Litteraturgarasjens forfatterstipend.

Årets prisvinner, Anne Grete Preus gikk bort i august. Årets prisutdeling blir derfor også en minnemarkering over en av våre sterkeste stemmer. Juryen skriver om Anne Grete Preus:
«Hun har pløyd vei for flere generasjoner tekstforfattere, og har fått en nesten ikonisk posisjon innenfor sitt felt, både som låtskriver og formidler. Hun har vært en av de som har gått foran og vist vei.»
Prisen mottas av Anne Gretes bror, Hans Ragnar Preus.

Mellom linjene – møte med Eline Lund Fjæren, Amalie Kasin Lerstang og Vidar Kvalshaug.
Eline Lund Fjæren skriver om begjær, kjønn og kjærlighetslengsel i «Forbruk i september». Vidar Kvalshaug har en skarp og følsom penn i sine novellesamlinger, senest i «Blodbøksommer».
Amalie Kasin Lerstang, med røtter på Notodden, kom i fjor med diktsamlingen «Vårs», og har i år vært redaktør for diktantologien «En eller to eller hundrevis av søstre».

Arrangementet er gratis.

  • Last Updated: 13.09.2019
  • Source: Telemarkreiser AL
Dates

lø. 21. september 2019 12:00 15:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Porsgrunn Litteraturfestival - Bokseksjon
Your Recently Viewed Pages