VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Vestfold og Telemark PORSGRUNN

Porsgrunnsfestivalen (dag 1) med Plumbo m/flere

Overview

2 dagers musikkfestival i Rådhusamfieet i Porsgrunn. 

Festivalprogram fredag 11. juni

Ælvecruise med Lars-Erik Blokkhus fra Plumbo 
Erik & Erik 
3 Verdiløse Menn
​​​​​​Plumbo


Ælvecruise 
Etter ett utsolgt Ælvecruise på Victoria i 2019, gjentar vi suksessen i 2021 med Lars-Erik Blokkhus fra Plumbo. Bandet hans avslutter som kjent denne kvelden på festivalen. Det er begrenset antall billetter til dette Ælvecruiset som også inkluderer festivalbillett samme kveld. Båten går fredag 11.06.2021 kl 18:00 fra Hjellebrygga til Porsgrunn. 

Billetten inkluderer:
Båtreise (Kanaltur én vei, fra Skien til Porsgrunnfestivalen)
1x Festivalbillett for fredag 11.06.2021

NB: Det selges kun 120 billetter til dette arrangementet, så her er det førstemann til mølla som gjelder!

Dette tilbudet gjelder kun fredag 11.06.2021!
Kjøp billetter til Ælvecruiset 

Erik & Erik
Erik Damberg & Erik Norheim serverer forrykende gitarspill og flotte stemmer i skjønn forening!
Med tonnevis av erfaring og masse sjarm og humor, serverer Erik & Erik en konsert med høy allsangfaktor - kos dere med kjente låter fra 50-åra og frem til i dag, fremført med stor spilleglede.  

3 Verdiløse Menn
3 Verdiløse Menn er karer fra Oslo som har stått på scene i en lang periode. 3 verdiløse menn rocker taket av alle lokaler med sine halvakustiske tolkninger av jokke’s låter fra valentinernes gullalder, og allsang er ikke til å unngå...

Spiller på scene 1, både før og etter Absinth.

Plumbo
Plumbo er fra før kjent for slagere som «Bade naken», «Ting på Gli» «Møkkamann» og «Ola Nordmann». Katalogen av egenskrevet musikk er blitt solid, noe som er upåaktet med tanke på at bandet startet opp som et rent coverlåt band. Låtene blir skrevet av gitarist og vokalist Lars Erik Blokkhus, med tekstbidrag fra Glenn Hauger på trekkspill og fløyte. Plumbo blander sjangere som folk, boogie, pop, og rock, og musikken betegnes ofte som festrock.

Tekstene er hverdagslige, folkelige, og har innemellom en humoristisk tvist. Musikker er ment for å lage god stemning, enten man er i bil, på fest, eller på jobb. Plumbo er et rutinert liveband, med bredde, variasjon og ikke minst godt «trøkk». Pur spilleglede, scene entusiasme og allsang, hører med på konsertene. Bandets Facebookside har mer enn 45000 følgere, og fansen kommuniserer enorm begeistring for bandets konserter.
Bandet vant Spellemansprisen for «Årets hit» i 2011, og siden har musikken blitt allemannseie, med appell til opp til tre generasjoner. Bandet har mottatt en rekke platina og gulltrofeer, og har tilsammen ligget 46 uker på VG lista. Neste år 2020 har bandet 20 års jubileum og dette vil feires nytt
album og en stor turnè.

 

  • Last Updated: 22.01.2021
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

fr. 11. juni 2021

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Porsgrunnsfestivalen (dag 1) med Plumbo m/flere
Your Recently Viewed Pages