Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Prøysen med Alf

Mer info

På skolen ble Alf erta av de andre barna da de spurte hva han het, og han svarte «Alf», og de ropte triumferende «Alf Prøysen!» … Nå tar han hevn! Med piano, munnspill og sang stuper han grådig inn i Prøysen-universet, og presenterer her både kjente melodier i ukjente arrangementer og ukjente melodier i kjente arrangementer.

I denne konserten møter vi Prøysen både gjennom det lykkelige barnet (Alf) og den alvorlige og altseende gamle mannen (Alf). Arrangementene stammer fra albumet og bandet med samme navn: Lillebror (2017), et prosjekt på tampen av studietida i Trondheim.

Alf Hulbækmo er født inn i en musikerfamilie, og oppvokst på Tolga. Etter musikkstudier, for det meste i Trondheim, har han bidratt på varierte musikalske prosjekt, både som kunstnerisk leder og som medmusikant. Det største av disse var året som stipendiat for Trondheim Jazzorkester, som resulterte i verket «Skumringsbarda». Dette ble urframført i Molde Domkirke på Molde Jazzfestival sommeren 2019 og siste konsert ble spilt i Basel i Sveits høsten 2022. Det arbeides nå med en utgivelse av musikken. I 2023 tok han over stillingen som organist på Røros, hvor han bor sammen med kone og barn, og fokuset for det meste er retta inn på å gjøre gode Gudstjenester.

Sist oppdatert: 05/29/2024

Kilde: Destinasjon Røros

Sider du nylig har besøkt