VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Møre og Romsdal ÅLESUND

Pratagraf m/Are Kalvø og Espen Beranek Holm

Overview

OBS! Begrenset antall billetter!

I ønsket om å skape en møteplass mellom samtidssatire og improvisert, rytmisk musikk møter Are Kalvø og Espen Beranek Holm et stjernelag av musikere: gitarist Hedvig Mollestad, perkusjonist Ole Mofjell, bakmann og jazzvirtuos Jon Balke.

PRATAGRAF er en forskningsstasjon for rytmer og språk, en møteplass, og ikke minst, en lekeplass, hvor det verbale strekkes mot det abstrakte, det musikalske mot det latterlige, det satiriske mot det dypsindige. PRATAGRAF er en levende organisme, som hele tiden vokser, endrer seg, både i forhold til besetning, men også i forhold til tematikk og politisk aktualitet. Sceneoppsettet er enkelt: to forfattere på hver sin barkrakk, musikere i en halvsirkel, magien som oppstår, i mellomrommene. Lytteren og tilskueren trekkes inn i et eget univers, hvor særegen og vakker musikk virvles ut og sjongleres med mesterlig presisjon, det er atmosfærisk, det er rytmer med personlighet, som snakker til deg, det er humoristisk og alvorstung lyrikk, det swinger, det groover, det trekker i alle retninger, men mest av alt er det underfundig, tidvis absurd, og meget slagkraftig. En vei til berøring, forståelse.

Samarbeidet er en burlesk videreføring av tendensene som finnes på Statements, Batagrafs første utgivelse, hvor lyden av nyheter og media behandles som abstrakt, musikalsk materie, der trommene og stemmene flyter i hverandre og utgjør en heksegryte av boblende energi. Konseptet kan også sees som en videreføring av en lang tradisjon av jazz og the spoken word som går helt tilbake til Lenny Bruce´s politiske kommentarer til cooljazz på 50- tallet, via rap og jazz and poetry ala Lynton Kwesi Johnson eller språk-dadaister som Jaap Blonk og Meredith Monk.

  • Last Updated: 22.07.2020
  • Source: Geirangerfjord - Ålesund & Sunnmøre
Dates

fr. 16. oktober 2020 21:00 22:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Pratagraf m/Are Kalvø og Espen Beranek Holm
Your Recently Viewed Pages