VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Trøndelag Trøndelag TRONDHEIM

PRAXIS med Anna Thu Schmidt

Overview

Velkommen til PRAXIS klassene for utøvende kunstnere og folk med bevegelseserfaring.

16 klasser på vårsemesteret 2021, Februar - Juni.
Når: Onsdager kl. 10:30 - 13:00 (2 times klasser, med 30 min ettersnakk/refleksjon)
Hvor: Zenit Yoga, Nedre Bakklandet 58, 7014 Trondheim
Pris: 150 NOK per klasse
Registrering og info: praxistrondheim@gmail.com

4 Praxis Klasser med Anna Thu Schmidt

“Min praksis kombinerer samtidsdans med dansimprovisasjon og gir en lekende tilnærming til koreografiske prosesser. Jeg er spesielt interessert i det individuelle bevegelsesspråket til enhver deltaker og forholdet mellom kroppene og rommet. Dette vil bli utforsket ved å undersøke ulike bevegelseskvaliteter innen improvisasjons- og komposisjonsoppgaver. Gjennom bevegelsesmeditasjon skaper vi kroppsbevissthet, blir kjent med vårt eget bevegelsesmønster og kobler oss til oss selv og rommet rundt oss. Klassen inkluderer improvisasjonsoppgaver, tekniske øvelser og gulvarbeid som bygger opp mot en kombinasjon. Dette materialet vil deretter bli transformert av deltakerne og fungerer som en base for en bevegelsesdialog med hverandre.”

Anna Thu Schmidt er en Trondheimsbasert dansekunstner som fokuserer på site-specific performances, improvisasjon, interdisiplinære prosjekter og integrert dans. Anna er utdannet med en BA i dansepedagogikk fra ArtEZ (Nederland) og en MA i dansevitenskap fra NTNU. Arbeidet hennes er ofte inspirert av andre kulturer, samt kobling og kommunikasjon mellom mennesket og naturen. Hennes interesse for dansens forhold til andre kunstarter har ledet til internasjonale samarbeider og forskning på interaksjonen mellom dans og installasjonskunst. Anna er en del av det integrerte dansekompaniet “Danselaboratoriet”, organiserer ImproJAM/ImproLAB/ImproSTUNT og underviser i samtidsdans og yoga i Trondheim. (annathuschmidt.com)

  • Last Updated: 27.12.2020
  • Source: Hva skjer kalender
Dates

on. 28. april 2021 10:30 13:00

on. 5. mai 2021 13:00

on. 12. mai 2021 13:00

on. 19. mai 2021 13:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
PRAXIS med Anna Thu Schmidt
Your Recently Viewed Pages