VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Trøndelag Trøndelag TRONDHEIM

PRAXIS med Karoline Bergh Ellingsen

Overview

Velkommen til PRAXIS klassene for utøvende kunstnere og folk med bevegelseserfaring.

16 klasser på vårsemesteret 2021, Februar - Juni.
Når: Onsdager kl. 10:30 - 13:00 (2 times klasser, med 30 min ettersnakk/refleksjon)
Hvor: Zenit Yoga, Nedre Bakklandet 58, 7014 Trondheim
Pris: 150 NOK per klasse
Registrering og info: praxistrondheim@gmail.com

4 Praxis Klasser med Karoline Bergh Ellingsen

“Et samlende begrep for min praksis og navnet på min research er «Adaptable body», kort fortalt handler det om å tilegne seg en funksjonell, allsidig og tilpasningsdyktig kropp ved hjelp av ulike verktøy. Det er en praksis som er inspirert av ulike bevegelsesmiljøer som capoeira, parkour, BJJ, fighting monkey, playfight, catabatics osv. der jeg henter ut metoder som jeg ser på som bærekraftige for en danser og blander det med egen floorwork-praksis. Vi vil jobbe med funksjonell bevegelse som styrker og utfordrer nervesystemet, adaptive leker i par for å jobbe med både fokus, elastisitet, løsningsorientering og koordinasjon. Generelt utforskende arbeid med partner som handler om å bli kjent med egne og andre kroppers muligheter.” 

Karoline Bergh Ellingsen er utdannet danser fra Universitetet i Stavanger og Spin Off Forstudium i Dans. Hun har aktivt søkt ulike bevegelsesmiljøer som capoeira, parkour, BJJ, fighting monkey, playfight osv, for å tilegne seg en allsidig praksis med floorwork som kjerne. Hun har vært utøvende danser for blant annet Inaki Azpillaga i Brussel, Kiani del Valle i København, reist med egen soloforestilling til Portugal og Russland, og driver for tiden sitt eget kompani; Kompani Morell med skuespiller Emilie Mordal, som fokuserer på scenekunst for barn og unge. Aktuell med ny produksjon; ‘’FORELSKA!’’ med sitt eget kompani, Kompani Morell, og som utøver for Cirka Teater’s nye produskjon ‘DRIV’ i samarbeid med TrondheimKamfest. Bergh Ellingsen underviser freelance for blandt annet Khio og fast for Kulturskolen Trondheim.

  • Last Updated: 27.12.2020
  • Source: Hva skjer kalender
Dates

on. 3. februar 2021 10:30 13:00

on. 10. februar 2021 13:00

on. 17. februar 2021 13:00

on. 3. mars 2021 13:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
PRAXIS med Karoline Bergh Ellingsen
Your Recently Viewed Pages