VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Trøndelag Trøndelag TRONDHEIM

PRAXIS med Nina Wollny

Overview

Velkommen til PRAXIS klassene for utøvende kunstnere og folk med bevegelseserfaring.

16 klasser på vårsemesteret 2021, Februar - Juni.
Når: Onsdager kl. 10:30 - 13:00 (2 times klasser, med 30 min ettersnakk/refleksjon)
Hvor: Zenit Yoga, Nedre Bakklandet 58, 7014 Trondheim
Pris: 150 NOK per klasse
Registrering og info: praxistrondheim@gmail.com

4 Praxis Klasser med Nina Wollny

“Jeg begynte å trene og jobbe med verktøyene og prinsippene til Countertechnique i 2001.
Countertechnique er et bevegelsessystem utviklet for å hjelpe danseren til å tenke på den dansende kroppen, med fokus på prosessen med å innlemme informasjon i handling. Dansere oppfordres til å være proaktive i å oppdage forbindelser og løsninger, å være mindre opptatt av å dømme seg selv til å jobbe på en sunn måte med hensyn til hele seg selv. Jeg liker friheten og autonomien arbeidet med Countertechnique-verktøyene gir meg i min egen praksis som danser og når jeg deler dans. Gjennom årene har jeg også utviklet en partnering workshop, som er basert på anvendelsen av Countertechnique-verktøyene i partnering. Ved siden av det har jeg brukt mye tid på å utforske favorittkategorien min i Countertechnique verktøykasse, kategorien Body. Å lære om hvordan menneskekroppen fungerer og bruke denne informasjonen til å berike måten jeg beveger meg på er så givende. I klassen vil vi utforske forskjellige aspekter av menneskekroppen gjennom improvisasjonsoppgaver, lek eller samarbeidsøvelser. Og så vil vi bruke det vi har funnet ut i klasseøvelsene og jobbe mot en bevegelseskombinasjon. Hver uke vil vi utdype og fortsette å bygge videre på bevegelseskombinasjonen. Jeg synes det er utfordrende men også veldig frigjørende å jobbe med anvendelsen av verktøyene ikke bare I bevegelsesimprovisasjoner, men også i satte bevegelsessekvenser.”


Nina Wollny studerte moderne og moderne dans ved Rotterdam Dance Academy, Codarts, i Nederland. Etter endt utdanning i 2002 begynte hun i selskapet Anoukvandijk dc og har jobbet der som danser, øvingsleder og kunstnerisk assistent i mer enn 10 år. Hun opptrådte i nesten alt Anouk van Dijk sitt arbeid i løpet av den tiden, inkludert samarbeid med regissør og dramatiker Falk Richter og Anouk van Dijk sitt første arbeid som regissør for Chunky Move i Melbourne, Australia. Siden 2004 er Wollny en lidenskapelig lærer i countertechnique og underviser jevnlig på danseakademier, bedrifter og studioer for profesjonelle dansere over hele verden. Siden 2012 opptrer Wollny og samarbeider regelmessig med tysk koreograf Jenny Beyer på Kampnagel i Hamburg, Tyskland. Siden 2016 jobbet hun med Mia Habib Productions, sist er hun en del av stykket “How to die -Inopiné”.

  • Last Updated: 27.12.2020
  • Source: Hva skjer kalender
Dates

on. 26. mai 2021 10:30 13:00

on. 2. juni 2021 13:00

on. 9. juni 2021 13:00

on. 16. juni 2021 13:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
PRAXIS med Nina Wollny
Your Recently Viewed Pages