Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Oslofjord Halden

PREBZ & DENNIS - THE SHOW! - TURNEÅPNING!

  • Brygga Kultursal, Tollbodgaten 4-6, Halden
  • 20. januar 2018
  •  /  16:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

PREBZ & DENNIS - THE SHOW! - TURNEÅPNING!

Velkommen til turnéåpning i Brygga med Prebz & Dennis: The Show!

Etter å ha reist rundt for å møte fans over hele landet, lanserer Prebz og Dennis sitt første helaftens liveshow! Prebz og Dennis har de siste årene reist fjell og fjord for å hilse på fans, og nå vil de ta det hele til neste steg; med et live humorshow i ekte Prebz og Dennis stil.

Publikum vil få være med på challenges, live gaming og mye annet sprell som man kan kjenne igjen fra Youtube-kanalen til Prebz og Dennis.

Om Prebz og Dennis
Med over 167 millioner klikk på sin Youtube-kanal har Preben Fjell og Dennis Vareide bygget opp Norges største norsktalende Youtube-kanal.

Innholdet er basert på vennskapelig humor, spill og sketsjer. Siden 2012 har guttene vært pionerer på plattformen med nærmest daglige oppdateringer. 

Prebz og Dennis vant “Årets Youtubekanal” og “Årets Video” på Gullsnutten 2015, samt “Årets Medienavn” hos Kampanje.com. I 2016 vant de for andre gang “Årets video” og i 2017 tok de med seg prisen for “Årets Øyeblikk” på Gullsnutten. 

Guttene har blitt store navn man kjenner igjen på Youtube, men de har også opptredener på TV og i sin egen kinofilm “Prebz og Dennis the movie” som kom på kino i august 2017.

  • Last Updated: 11.11.2017
  • Source: Halden Turist
Dates

lør 20. januar 2018 16:00

See All
PREBZ & DENNIS - THE SHOW! - TURNEÅPNING!
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad