Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Ryfylke Strand

Preikestolen Maraton

Overview

Velkommen til historiens første Preikestolen Maraton!

Total høydemeter: 2.635 
Antall runder t/r Preikestolen: 5 1/4 

Arrangør er Lysefjord Running og informasjon og påmelding (innen 21 sept kl 18.00) til løpet på www.lysefjordrunning.com

Løypebeskrivelse:
Løpet har fem og 1/4 runder t/r til Preikestolen .
Løpet starter ved Preikestolen Fjellstue og følger hovedsti til Preikestolen. Maratonløpet vil gå i ett FANTASTISK fint og spektakulært området med generelt bra og opparbeidet løypetrasse. Løypa følger hovedstien inn til Preikestolen og er lett å finne, den vil også være GODT merket med røde vimpler merket Lysefjord Running pluss masse motivasjonsskilter. Løperne snur på selve Preikestolplatået. Før løperne kommer til vendepunk vil det bli satt opp skilt FORBUDT MOT Å LØPE. Årsaken til forbudet er at ikke løperne skal komme i konflikt med hverandre før/under og etter vending - sikkerhet ift. bredde på sti og høyde ned. Denne dagen er hovedstien prioritert Preikestolen Maraton, hovedstien har generelt god passeringsmulighet for løperne. Skulle det på dagen bli masse turisme ledes disse over på alternativ sti. Vi håper samtidig at mange kommer for å heier på løperne langs løypa og i målområdet. 

Høydemeter INN til Preikestolen : 420 - UT fra Preikestolen :80 (5 runder)
Høydemeter INN/UT siste ¼ runde : 135 
Antall tur/retur Preikestolen Fjellstue - Preikestolen : 5 på 8 km. pr.runde.
Antall tur/retur Preikestolen Fjellstue MOT Preikestolen : 1 på 2km.195m. pr.runde(her snur løperne etter 1,1km. tilbake mot mål).

VELKOMMEN TIL LØP !

  • Last Updated: 28.11.2017
  • Source: Region Stavanger
Dates

lør 22. september 2018 0:00

See All
Preikestolen Maraton
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad