VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Trøndelag Trøndelag TRONDHEIM

Prosessvisning: NORMAL research – 71BODIES

  • Strandveien 33 Trondheim Sør-Trøndelag Sør-Trøndelag 7042 Norway
  • 26. november 2020
  •  /  Price Gratis
Overview

Språk: Engelsk

Visningen er gratis, men pga. begrenset plass må du hente ut en fribillett.

Hvilke kropper anses som i stand til å ha sex eller å starte en familie? Hvilke kropper produserer lyst, og hvilke betraktes som frastøtende? Hvordan påvirker språket vårt den måten kroppene våre eksisterer i hverandres fantasi?


𝗡𝗢𝗥𝗠𝗔𝗟 𝗿𝗲𝘀𝗲𝗮𝗿𝗰𝗵 er et kunstnerisk samarbeid mellom Daniel Mariblanca, Maria Terese Kittilsen og Ursula Kaufman. Den kunstneriske utforskningen springer ut ifra en dialog rundt temaer tilknyttet funksjonsnedsettelse og seksualitet. De undersøker i dette prosjektet hvordan det å leve med en funksjonsnedsettelse påvirker og samhandler med ideer om skjønnhet, kroppsrepresentasjon og reproduktive rettigheter, samt tilgangen til et sosialt, emosjonelt og profesjonelt liv.

Prosessvisningen vil bestå av tre deler: En demonstrasjon av den koreografiske utforskningen, en presentasjon av intervjuer med ulike mennesker som lever med en funksjonsnedsettelse, og til slutt en åpen samtale med publikum.

Visningen er et samarbeid mellom DansiT og Rosendal Teater, og er en del sesongavslutningen med Carte Blanche og kunstnere tilknyttet kompaniet.

𝗠𝗘𝗗𝗩𝗜𝗥𝗞𝗘𝗡𝗗𝗘

𝗗𝗮𝗻𝗶𝗲𝗹 𝗠𝗮𝗿𝗶𝗯𝗹𝗮𝗻𝗰𝗮 ble født i Barcelona for 38 år siden. Siden 2016 har han vært basert i Norge, hvor han har jobbet som danser for Carte Blanche, og har dannet sitt eget kompani 71BODIES.

𝗠𝗮𝗿𝗶𝗮 𝗧𝗲𝗿𝗲𝘀𝗲 𝗞𝗶𝘁𝘁𝗶𝗹𝘀𝗲𝗻 er en norsk dansekunstner. Hun er spesialisert i undervisning for dansere med ulike funksjonshemninger, og lever også selv med en usynlig funksjonshemming.

𝗨𝗿𝘀𝘂𝗹𝗮 𝗞𝗮𝘂𝗳𝗺𝗮𝗻𝗻 er en filmskaper med base i Barcelona. Arbeidet hennes søker å bidra til å reversere mangelen på representasjon for de som ikke inkluderes i hovedprivilegiene til det heteropatriarkalske samfunnet. Hun arbeider gjerne gjennom diskurser som dokumentar, skjønnlitteratur og andre narrative fortellermåter.

Støttet av: CODA
Co-produsert av: Carte Blanche, DansiT

  • Last Updated: 16.11.2020
  • Source: Hva skjer kalender
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Prosessvisning: NORMAL research – 71BODIES
Your Recently Viewed Pages