Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

PURPLE HEEP feat. EIRIKUR HAUKSSON

Purple Heep er et rockeband som spiller musikken til Deep Purple og Uriah Heep. Purple Heep har hatt spillejobber over det meste av landet og har hatt gleden av å dele scene med Nazareth, Dr.Hook og WigWam.

 Husk å bestille bord for best opplevelse


Purple Heep er et rockeband som fremfører låter fra Deep Purple og Uriah Heep. De legger vekt på å fremskape det gode drivet, de kjente gitar riffene og den sugende Hammond sound som har gjort bandet til en publikumsfavoritt. Bandet har hatt stort sett samme besetning helt fra starten i 2002, de siste årene har de hatt den tysk/engelske vokalisten Oliver Weers. (som har samarbeidet med bandmedlemmer fra Whitesnake og Thin Lizzy)

Etter at Oliver sluttet har de fått med ingen ringere enn Eirikur Hauksson. Eirikur er kjent fra Artch,Just 4fun, Aunt Mary, progrockbanda Magic Pie og Kers Pink. Siste årene har han samarbeidet med Ken Hensley fra Uriah Heep. Han har også deltatt flere ganger både for Norge og Island i Eurovision song contest.

Eirik Søfteland har og gjestet dette bandet med flere låter fra Deep Purple. Bandets besetning: Reino A Småland er kjent fra utallige band innen bluesmiljøet og er en suveren gitarist. Kristian Ryland – på ekte Hammond og kor, Fritz Arild Aga på bass har erfaring fra Rock, blues og Soul band, og Jan Thue på trommer har spilt med kjente artister som Rita Eriksen og Marius Muller.

Sist oppdatert: 05/23/2024

Kilde: Visit Bergen

Sider du nylig har besøkt