Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Purple Heep på Ogna Scene

Mer info

Purple Heep er et rockeband fra Bergen som spiller musikken til Deep Purple og Uriah Heep.

Purple Heep har hatt spillejobber over det meste av landet og har siste årene hatt gleden av å få turnere med en av de beste hardrock vokalistene i landet for tiden – Eirikur Hauksson. Purple Heep har ikke uventet blitt en publikumsfavoritt – for dette bandet leverer musikken fra to av 70-tallets største rockeband med stor presisjon. Deep Purple og Uriah Heep hadde to av de beste vokalistene i Ian Gillan og David Byron, men likevel - hele veien fra de vokale utfordringene og til det instrumentelle, viser Purple Heep at de kan matche sine idoler, og kanskje levere de enda bedre!

Mange husker nok det sugende hammondorgelet i "Lazy" og "Perfect Strangers". "Soldier Of Fortune" og "July Morning" har blitt danset til i mange ti-år og det finnes vel knapt en gitarist som ikke har spilt det kjente temaet fra Smoke On The Water.

Bandet har hatt stort sett samme besetning helt fra starten i 2002, men har siden 2019 hatt Eirikur Hauksson med på vokal. Eiríkur Hauksson er en islandsk heavy metal-vokalist. Hauksson er allsidig og har også en historie innen Eurovision Song Contest. Han har vært bosatt i Norge siden 1988 og sunget i flere norske band som Aunt Mary, og er fortsatt med i progrock bandene Magic Pie og Kerrs Pink.

Reino A Småland er kjent fra utallige band innen bluesmiljøet og er en suveren gitarist.

Kristian Ryland – er med og korer og spiller Hammond orgel

Fritz Aga – bass

Jan Thue - trommer.

Praktisk informasjon

Dørene åpner kl. 18.45 med salg av pizza og god drikke, og publikum oppfordres til å komme tidlig for å sikre seg god plass - førstemann til mølla.

For de som tar toget til Ogna togstasjon, vil de bli hentet rundt kl. 18.50 og 19.35 av shuttlebuss, med retur etter konserten til en fornuftig tid. Det bør tas høyde for eventuell ventetid på stasjonen ved stor pågang, da det kun er én tilgjengelig bil.

Hvis du velger å spasere til Ogna Scene, tar det omtrent 15 minutter.
Sist oppdatert: 02/28/2024

Kilde: Region Stavanger

Sider du nylig har besøkt