VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Vestfold og Telemark SKIEN

Pust: Julero 2021

Overview

Igjen er det kritikerroste vokalensemble PUST på turné! Igjen har vi gleden av å invitere til julekonsert der det oser julefred og glede. Konseptet «Julero» har blitt en god tradisjon for mange. I år bys det blant annet på nytt materiell fra den siste utgivelsen; «Lengt etter lys». 

Hver desember siden 2010 har PUST turnert i hele Norge med konserten «Julero». I 2011 kom julealbumet med samme navn og ble av kritikerne betegnet som «En juleplate for evigheten». I 2015 anbefalte Aftenposten denne plata som en av ti juleplater du bare «må ha» i samlingen din sammen med julemusikk av blant annet Frank Sinatra, Elvis og Ella Fitzgerald. 

I fjor kom bandets sjette album «Lengt etter lys», bestående av både nykomponerte og mer kjente julesanger. Albumet fikk topp score av amerikanske RARB - The Recorded A Cappella Review Board - og ble fremhevet som et av årets album (picks of the year).
Albumet fikk også strålende tilbakemeldinger i norsk presse:

«Det er altså en så vanvittig vakker klang i og av PUST både individuelt – og ikke minst kollektivt, at hvis ikke julefreden senker seg under avlytting av «Lengt etter lys» så bør man nesten søke profesjonell hjelp».
(Tor Hammerø – Nettavisen, 2020)

PUST er noe unikt innen nordisk vokalmusikk. En konsert med PUST byr på et uforutsigbart møte med den menneskelige stemme, hvor de seks ulike stemmene i gruppa skaper en magisk, mektig og leken samklang.

PUST består av:
Camilla Susann Haug – sopran
Anne Hilde Grøv – mezzo
Elisabeth Anvik – alt
Jostein Hasselgård – tenor
Håvard Gravdal – baryton
Mads Iversen – bass

Billettpris:
Ordinær: 350

  • Last Updated: 14.05.2021
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

on. 15. desember 2021 19:00 21:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Pust: Julero 2021
Your Recently Viewed Pages