Dynamic Variation:
Choose Language
Norway Now
Search
or search all of Norway
Ibsenhuset

Putti Plutti Pott

Overview

Adventstiden og julehøytiden handler om, for mange av oss, tradisjoner. Et gjensyn med Putti Plutti Pott har blitt en slik tradisjon. Også i år fylles scenen av sjarmerende smånisser som alle har sitt å stri med i en hektisk juletid.
Reise over alle blåner
Denne nydelige familiemusikalen er en flott juletradisjon i Ibsenhuset med hundrevis av små spente publikummere i salen. For maken til førjulsmoro skal du reise langt etter. Flotte sanger, vakre kulisser og morsomme kostymer. Bli med på den fantastiske reisen over alle blåner.

Juleklassiker av vår alles onkel Per
Det er hele 47 år siden Per Asplin diktet og komponerte eventyrmusikalen om den lille nissegutten Putti Plutti Pott og hans reise til Onkel Per, Petter og Caroline med Julenissens trylleskjegg. Eventyret kom først som bok, deretter som LP-plate og kassett så kom TV-programmet.
På utallige oppfordringer laget Per Asplin deretter den musikkdramatiske versjonen med mange festlige, nye sang- og dansenummer, og en utvidet og spennende handling. Sceneversjonen har siden 1987 vært spilt hvert år på alle de største scenene over hele Norge. Den er for lengst blitt en juleklassiker til glede for nye generasjoner barn i alle aldre.

Kjøp billett

  • Last Updated: 29.06.2016
  • Source: VisitGrenland AS
Dates
lørdag 3. desember 2016

søndag 4. desember 2016

See All
Click to activate
Skien, Norway
The latitude and longitude
59° 12' 27" N / 9° 36' 19" E
Putti Plutti Pott
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad