Dynamic Variation:
Choose Language
Norway Now
Search
or search all of Norway

Putti Plutti Pott

  • Maihaugvn 1, Lillehammer
  • +47 61288900
  • 10. desember 2016 - 10. desember 2016
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Det var engang en liten nisse som het Putti Plutti Pott – Putti etter oldefaren sin og Plutti etter tippoldefaren sin – og Pott til etternavn. Men det som var så ekstra gøyalt med lille Putti Plutti Pott er bestefaren hans, for det er selveste Julenissen.

Og nå skal du få høre hvordan Putti Plutti Pott kom til å treffe Petter og lille Caroline, som er ganske alminnelige menneskebarn sånn som du, og hvordan hele Nisseland ble satt på hodet – og det bare var såvidt Julenissen kom seg avsted til alle snille barn på julaften.

Det var en kveld like før jul. Det hadde snedd tett hele dagen, og alt var blitt så mykt og fint og stille, med spennende blå skyer i det bleke måneskinnet. Inne i stuen var det trygt og godt, og det knitret og smalt festlig i et stort bål i peisen.

Petter og Caroline hadde hjulpet mor med å bake sirupsnipper, og nå satt de nokså mette og fornøyde rundt det rosemalte flygelet og hørte på onkel Per, som spilte og sang og fortalte et forunderlig juleeventyr – om en fantastisk reise over alle blåner.

– Vil du være med? – sa Onkel Per.

– Ja, svarte barna, det vil vi mer enn gjerne.
- Så heng på med meg, sa Onkel Per. Og så sang han:
«Vil du være med så heng på med meg,
juleeventyret venter på deg. Vi drar...»

Så, slik begynner altså juleeventyret. Like etter dukker Putti Plutti Pott opp midt i Onkel Pers stue, og vi får være med Onkel Per, Putti, Petter og lille Caroline på en spennende, gøyal og opplevelsesrik reise til Nisseland.

Mer skal vi ikke røpe her. Du kan oppleve hele juleeventyret på juleforestillingene som spilles over hele landet før jul – i år i Tromsø, Bodø, Trondheim, Bergen, Stavanger, Lillehammer, Elverum, Gjøvik,  Larvik, Skien, Arendal og Oslo. På scenen spiller, synger og danser 30-40 lokale barn som Putti Plutti Pott, Petter og lille Caroline, store og små nisser og steppende reinsdyr, sammen med voksne profesjonelle skuespillere og dansere.

www.putti.no

Forestillinger kl. 13:00, 15:30 og 18:00 

Billetter selges via Ticketmaster, Narvesen, 7-eleven.
Kjøp billetter til forestillinger her!

Rullestolplasser ring 612 88 900.

www.maihaugsalen.no

  • Last Updated: 17.10.2016
  • Source: Visit Lillehammer
Dates
lørdag 10. desember 2016

See All
Click to activate
Lillehammer, Norway
The latitude and longitude
61° 6' 47" N / 10° 28' 40" E
Putti Plutti Pott
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad