Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

QiGong med Clara

Mer info

GongQi Gong er en gammel kinesisk kunst for å forbedre kroppens energi. Det inkluderer sakte bevegelser, meditasjon og kontrollert pust. Hovedmål av øvelsene er å utvikle og styrke «Qi», livets energi. Gong oversettes som arbeid, pleiende ellers øvelse, derfor kan Qi Gong oversettes som «å arbeide med eller å kultivere livets energi».Qi Gong har mange gode effekter på helse, både fysisk og psykisk.

Regelmessig trening kan løse blokkeringer av energien og hjelpe energien å flyte gjennom kroppen. Kroppens energinivå kan øke, vi får mer Qi, og føler oss mer sunn. På den mentale siden kan Qi Gong hjelpe med å avklare tankene, man føler seg sentrert, rolig og i forbindelse med verden, seg selv og med menneskene sine. På den fysiske siden kan regelmessig trening forbedre balansen, fleksibiliteten og gir mer stabilitet. Generelt føler mange seg bedre i kroppen sin

I sine klasser underviser Clara øvelser og sakte bevegelser som kan gi balanse, avslapning og stress avlastning. Hun fokuserer på tilkoblingen og få en følelse energi som strømmer gjennom kroppen vår. Hun underviser en rolig Qi Gong i den taoistiske tradisjon som passer for alle.

Sist oppdatert: 01/08/2024

Kilde: Hva skjer kalender

Sider du nylig har besøkt