Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Trøndelag Trøndelag TRONDHEIM

Quantum Entanglement #2

  • Kjøpmannsgata 41
  • +47 90112626
  • 23. oktober 2021 - 24. oktober 2021
  •  /  Price Gratis
  • (2 Upcoming Dates)
Overview

Quantum entanglement (kvantesammenfiltring) er et fenomen innenfor kvantemekanikken der et eller flere objekter må beskrives som en helhet selv om de flyttes til ulike steder i rommet. Einstein referert dette fenomenet som “spooky action at a distance”.

Quantum entanglement utforsker samspill og tilhørighet til tross for fysisk avstand. Hva gjør sosial distansering med oss som mennesker?

I samarbeid med Danselaboratoriet og Danseteateret 55 +, vil Quantum Entanglement #2 dele flere historier fra pandemien, sett fra ulike menneskers perspektiv.

 

Forestillingen spilles i et lokale med store vinduer, med hver sin tilhørende danser/dansere, som representerer ulike hjem og ulike rom. Som når man ved en sen kveldstur er på vandring i nabolaget og ser en opplyst leilighet. Man får lyst til å få et glimt inn i en fremmeds liv. Du ser mennesker, i hvert sitt fysiske og mentale rom. Et menneske i isolasjon, i frustrasjon, i kjedsomhet. Du ser en danser med en lengsel etter en partner. Nærhet søkes, duetter formes, på avstand. Musikk spilles og former en kobling mellom verdenene. Objektene er en del av en helhet, på lang avstand. Som de fraskilte partiklene som fortsatt reagerer avhengig av hverandre. 

 

Av: Guo/Løhre/Schmidt – Anna Thu Schmidt, Gunhild Løhre, Björn Guo
Dansekunstnere: Anna Thu Schmidt, Gunhild Løhre og medlemmer av Danselaboratoriet og Danseteateret
Musikere: Björn Guo, Tor Haugerud (lørdag) / Bergmund Waal Skaslien (søndag)

Om Danselaboratoriet:
Danselaboratoriet har fokus på møter mellom ulike mennesker i dans. Det blir tatt utgangspunkt i levd liv, og at alle som er interesserte i dans kan bidra. Danselaboratoriet består av voksne dansere med funksjonsvariasjoner, profesjonelle og amatører.

Om Danseteateret:
Danseteateret er en gruppe med entusiastiske damer opp til 90 årsalderen. De fokuserer på improvisasjon, koreografi og eksperimentelle møter mellom mennesker gjennom dans.

Støttet av: Sparebank 1 SMN, Trøndelag fylkeskommune, Trondheim kommune, Bilhuset A/S
Co-produsert av: DansiT

  • Last Updated: 06.10.2021
  • Source: Hva skjer kalender
Dates

lø. 23. oktober 2021 14:00 15:00

sø. 24. oktober 2021 14:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Quantum Entanglement #2
Your Recently Viewed Pages