Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Southern Norway Lindesnes & Mandal Mandal

Raffineriet @Sjøboden Live Scene

Overview

Raffineriet spiller norsk Kraft-Rock, eller som vi selv liker å kalle det: Nordsjørock, m/norske tekster på mandalsdialekt.

Etter 10 år “in the making” presenterer vi “Raffineriet”. Nordsjørock, tekster på mandalsdialekt. Det handler om de små og store "vesentlige" tingene i livet. Og hva tenker vi da på?
Jo da, jakt, fiske, om å jobbe på sjøen, skrøner med rot i virkeligheten, livet på gata, om å vandre i fjellet, jakte i skogen og om å få størst laks på kroken, kvinnfolk, garasjen og ting som skjer i nærmiljøet. Vel, som gode Sørlendinger bryr vi oss jo om det meste så ikke vær trygg... Det låter innovativt og ganske rocka. Sørlandsk Nordsjørock fremført på en måte som neppe er gjort før på disse trakter. Raffineriet spiller nå opp til konsert, ja da blir kanskje dette den hyggeligste kvelden i ditt liv? Kanskje det tar heilt av? Kanskje du blir helt frelst!

cc kr 200,-

  • Last Updated: 13.11.2018
Dates

lø. 15. desember 2018 21:00 23:59

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Raffineriet @Sjøboden Live Scene
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad