Dynamic Variation:
Choose Language
Norway Now
Search
or search all of Norway
Buen kulturhus

RAGIN Wenk-Wolff

  • Buen Kulturhus, Havneg. 2, Mandal
  • +47 38273111
  • 20. november 2016 - 20. november 2016
  •  /  19:30 to 20:30
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

IMAGE IN MY MUSIC 
Et multi media, multi dimensjonalt show


“Inni mitt hode har musikken farger, former, teksturer og andre bilder. Tenk, nå kan du bli med inn og oppleve det selv også”


Høres sprøtt ut? Neida, det er en reise inn i en musikers indre verden. Har du ikke noen gang lurt på hvordan det ser ut inni hodet til musikeren som står der på scenen mens lyden strømmer ut?


I oktober 2014 tok Ragin publikum i Kilden med seg på en magisk reise inn i sin indre verden, Image in my Music. På denne premieren fikk man oppleve for første gang hva Ragin ser i sitt indre når hun spiller på sin Stradivarius fra 1689; hennes multi-dimensjonale opplevelse av musikken, som inkluderer farger, former, bilder, teksturer, lys, mørke, tykt, tynt, høyt, lavt, nært, fjernt, gjennomsiktig, solid, skiftende atmosfære, tema eller hva musikken handler om, med mer. Ragins multi-mediale konsert-show kombinerer hennes egen billedkunst med foto- og filmkunst av Kai-Wilhelm Nessler og er produsert av Virtuell-Teater designer Joachim Schamberger. Vi får samtidig oppleve musikken med hele 6 forskjellige kostymer, som harmonerer i Ragins indre rike med fargene og atmosfæren til hvert nummer i programmet.


Ragin Wenk-Wolff fra Lindesnes har nettopp flyttet tilbake til Norge etter mange år i New York. Ragin har bak seg alt fra hyppige radio- og TV-opptredener, uroppførelser og CD-innspillinger av violin-konserter komponert for og tilegnet henne, (bl.a. av Johan Kvandal, Ragnar Söderlind, Knut Nystedt) med orkestre som Royal Philharmonic i London, - til utstillinger av egen kunst på steder så forskjellige som Paris og Lyngdal, hvor hun samtidig også ga konserter.

Hennes offisielle debutkonsert i Aulaen i Oslo som 17-åring skapte sensasjon og ble etterfulgt av Debutantprisen og utallige andre priser, solist-opptredener med alle de store norske orkestrene samt i Europa og USA.

“Assertive command and sensitive playing” - The New York Times

“She reaches out to the audience’s heart - there are no other musicians who can mesmerize an audience like she does” - Hi-Fi Review, Hong Kong

Ragin om det å ha synestesi: “Det er en deilig verden å være i. Å forklare hvordan det er, blir som å forklare en blind hvordan det er å være seende, eller å forklare en døv hvordan det er å høre. Det er en ekstra dimensjon som jeg deler med publikum, sier hun.” - Fædrelandsvennen, 18. september 2013

  • Last Updated: 07.07.2016
  • Source: Turistkontoret for Lindesnesregionen
Dates
søndag 20. november 2016

See All
Click to activate
Mandal, Norway
The latitude and longitude
58° 1' 32" N / 7° 27' 23" E
RAGIN Wenk-Wolff
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad