Dynamic Variation:
Choose Language
Norway Now
Search
or search all of Norway
Åsly skole

Raindogs - Celebrating Tom Waits

  • Gammelveien 30, Rissa
  • 8. desember 2016 - 8. desember 2016
  •  /  20:00 to 22:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

KulturCompagniet presenterer: Raindogs Duo.

Tom Waits´univers er en after-hours bar i et skummelt kvarter hvor skjeve eksistenser og tragiske skjebner møter falne poeter og håpløse romantikere for å konkurrere om hvem som har møtt mest motgang i livet. Tom Waits´univers er en kai i Karibien hvor pirater drikker rom og danser tango mens de synger om terningspillende dverger og dystre hemmeligheter fra de syv hav, akkompagnert av en ustemt gitar og et rustent piano. Tom Waits´univers er en gammel knark som ringer til sin ungdoms elskede som han ikke har sett på uminnelige tider og kniper en tåre når han hører hennes stemme.

Hva Tom Waits sitt univers enn er, har orkestret Raindogs bestemt seg for gjenskape det foran et publikum. Raindogs oppstod høsten 2003 med henblikk på èn enkeltstående konsert i Danmark. Konserten ble en kjempesuksess og bandet ble hyret på nytt umiddelbart etter ha forlatt scenen, og det var ingen tvil: et orkester var skapt, på tross av de logistiske vanskeligheter som oppstår når sangeren og pianisten bor i Norge- og resten av bandet i Danmark. Derfor spiller Raindogs også mye som duo, mye av det samme repertoaret, men tilpasset et duo format..

Det høye musikalske nivået, kombinert med Ole Johnny Stenslands fantastiske stemme, tar deg med på en opplevelsesreise i Tom Waits´ univers. En reise du aldri glemmer...

Pris voksen: 225

  • Last Updated: 09.10.2016
  • Source: KystNorge AS
Dates
torsdag 8. desember 2016

See All
Click to activate
Rissa, Norway
The latitude and longitude
63° 35' 11" N / 9° 57' 44" E
Raindogs - Celebrating Tom Waits
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad