Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Vestfold og Telemark SKIEN

Ramón

Overview

23 år gamle Ramón har allerede skapt et navn for seg selv. Tre EP'er og en rekke imponerende konserter har vist at 120.000 følgere på sosiale medier ikke er tilfeldig. Det tok helt av når Ramón i februar slapp `ok jeg lover´ som satte ny norgesrekord med over 600 000 streams første døgnet. Den gikk rett til topps på Top 50 på Spotify og VG-Lista Topp 20 og strømmet til gullplate på den første uken. Og dette er bare en forsmak på alt som er i vente, Ramón har masse ny musikk på vei!

De ærlige og sårbare tekstene har truffet en stadig voksende gruppe fans og følgere som kjenner seg igjen i Ramón sin åpenhet, både i musikken og livet.

Han forteller gjenkjennelige historier om usikkerhet, sorg, søken, kjærlighet og ensomhet - men samtidig er Ski-gutten elsket av fans og følgere for lite høytidelige humorvideoer og vitser med en god dose selvironi på sosiale medier.

«Smil pent» fra Ep'en «SMILE PENT, STÅ I RO» som han slapp i fjor høst er et levende bevis på hvor oppsiktsvekkende langt Ramón allerede har kommet og hvor iherdige fansen allerede er. Låta peaket som nummer 3 på topplistene i Norge, og de få konsertene som har vært mulig under koronaen har vært utsolgte, med konstant allsang fra et stadig økende publikum som har festet seg ved hver eneste tekstlinje.

Nå skal han endelig ut på veien, og med seg tar han seg sitt fantastiske band som han har spilt med i flere år. De leverer et brak av et show.

  • Last Updated: 29.03.2022
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

lø. 17. september 2022 21:00 22:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Ramón
Your Recently Viewed Pages