Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Viken HALDEN

Ramón

Overview

For 24 år gamle Ramón har 2022 vært et rekordår. Årets første singel «ok jeg lover» er et levende bevis på hvor oppsiktsvekkende langt Ramón allerede har kommet, og hvor iherdig fansen hans er. Låten satt norsk streaming-rekord første dagen, og streamet til platina på under én måned. Etter det har milepælene kommet på løpende bånd; «17-mai» satt nordisk TikTok-rekord i antall creations og ble soundtracket til nasjonaldagen vår, etterfulgt av det første Spotify Studio It's Hits-samarbeidet mellom Norge og Sverige med Victor Leksell og låten «leilo brenner». I år er han nominert i to kategorier på P3 Gull, både «årets artist» og «årets låt» for «ok jeg lover».

I september ga han ut sitt debutalbum «SÅ KLART DET GJØR VONDT», som uken etterpå gikk rett inn på førsteplass på den offisielle albumlista. Høsten 2022 har han med seg bandet og albumet sitt på en stor Norgesturné med utsolgte konserter i flere byer, turneen avsluttes med 2 x utsolgt Sentrum Scene på hjemmebane i Oslo.

"Det jeg elsker aller mest med å være artist er å spille live. Alle låtene mine lages for å kunne fungere live, og jeg tenker live i alle ledd av produksjonen. Bandet mitt er til og med med på noen av låtene for å gjenskape følelsen av å være på konsert." - Ramón

170.000 følgere på sosiale medier ikke har kommet til ved en tilfeldighet. De ærlige og sårbare tekstene har truffet en stadig voksende gruppe fans og følgere som kjenner seg igjen i Ramón sin åpenhet, både i musikken og livet.

En av grunnene er selvsagt låtene hvor han forteller gjenkjennelige historier om usikkerhet, sorg, søken, kjærlighet og ensomhet - men samtidig er Ski-gutten elsket av fans og følgere for lite høytidelige humorvideoer og vitser med en god dose selvironi på sosiale medier. Kombinasjonen er like sjelden som den er sympatisk – en tilnærmelig og gjenkjennelig popstjerne, og det er lenge siden sist et såpass ubeskrevet blad har føltes like umiddelbar og skapt liknende engasjement, nesten under radaren.

  • Last Updated: 26.01.2023
  • Source: Halden Turist
Dates

lø. 29. april 2023 20:00 21:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Ramón
Your Recently Viewed Pages