Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Randi Tytingvåg på Ogna Scene

Mer info

Randi Tytingvåg Trio med nytt album HJEM kommer til Ogna Scene.

Randi Tytingvåg Trio har skapt et unikt lydbilde inspirert av folk, jazz og visesjangeren. I år feirer de 10 årsjubileum og markerer dette med nytt plateslipp. «Hjem» er deres femte album sammen. Randi har skrevet musikken og tekstene har hun skrevet i nært samarbeid med Helge Torvund. Denne gang har de skrevet om lengselen etter å finne veien hjem. For å finne veien må vi stadig forvalte erfaringene våre og lytte oss fram til hvem vi er nå. Både som enkeltindivider og som samfunn.

Trioen opptrer på «gamlemåten»; alle tre rundt én mikrofon. Her kommer du tett på musikken og historiefortellingen. Uttrykket deres minsker avstanden mellom sal og scene. Et unikt lite kammerorkester!

I anledning det nye albumet har Randi skrevet boken «Hjemover.» Hun ville gjerne dele litt mer av historiene bak sangene. Mer av prosessen. Boken tar utgangspunkt i sanglyrikken fra albumet «Hjem». Den kan leses for seg eller som en fordypning i sangene. Helge Torvund er redaktør.

Det vil være mulig å få kjøpt signert album og bok etter konserten.
Randi Tytingvåg - vokal

Dag Vagle - gitar, vokal, kor

Erlend E. Aasland - tenorgitar, banjo, mandola, kor

Praktisk informasjon

Dørene åpner kl. 18.45 (ca) med salg av pizza og god drikke, kom tidlig for å sikre deg god plass- Førstemann til mølla

For de som tar toget til Ogna togstasjon, vil de bli hentet rundt kl. 18.50 (ca) og 19.35 (ca) av shuttlebuss, med retur etter konserten til en fornuftig tid. Det bør tas høyde for eventuell ventetid på stasjonen ved stor pågang, da det kun er én tilgjengelig bil.

Hvis du velger å spasere til Ogna Scene, tar det omtrent 15 minutter.

Sist oppdatert: 04/12/2024

Kilde: Region Stavanger

Sider du nylig har besøkt