VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland SANDNES

RAS - Iceland Dance Company: The Best of Darkness

  • Mauritz Kartevolds Plass 1, Sandnes
  • +47 51602010
  • 25. mai 2021
  •  /  19:30
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Med fokus på natten og sårbarheten i kroppen, blir den eteriske rockemusikken til Sigur Rós til sammen med Iceland Dance Company´s framragende dansere.

Finnes det noen som ikke er sårbare?

I de mørkeste timene i 2017, en dag i kalde desember i Reykjavík, inviterte Sigur Rós koreograf og kunstnerisk leder av Iceland Dance Company Erna Ómarsdóttir, og kunstner Valdimar Jóhannsson, til å lage et danseverk til hans nyeste musikk til mulitmediafestivalen Nord og Ned. Festivalen går av stabelen i desember da det kun er fire timer dagslys på Island.

Kompaniet startet i samarbeidet med Sigur Rós en søken etter å avsløre og konfrontere indre demoner som kan vri og vende et liv i fravær av lys. Forestillingen er inspirert av de mørke byrdene til de patriarkalske og makthungrige institusjonene som har undertrykt massene gjennom historien, og ble på en måte et verktøy for kunstnerne til å fordrive disse eldgamle demonene fra deres egne kropper og sjeler.

Med fokus på natten og sårbarheten i kroppen, blir den eteriske rockemusikken til Sigur Rós til sammen med Iceland Dance Company´s framragende dansere. Utøverne brøler, skriker, blir slappe eller høyt ladede når de bryter med gamle spøkelser, men finner også fram til å kunne omfavne mørket som et sted å hvile, drømme og være i ett med seg selv.

  • Last Updated: 08.01.2021
  • Source: Region Stavanger
Dates

ti. 25. mai 2021 19:30 22:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
RAS - Iceland Dance Company: The Best of Darkness
Your Recently Viewed Pages