Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger

Razika

  • Lervigsveien 22,, Inngang Kvitsøygaten, Stavanger
  • +47 51530595
  • 26. januar 2019
  •  /  22:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

30. november slipper Razika sitt fjerde album «Sånn kjennes verden ut»! Den kommende plata markerer en ny start, med både nytt plateselskap, Jansen Records, og nytt samarbeid med produsent Matias Tellez, som ikke har jobbet med Razika siden deres debutplate i 2011.

Razika - Klubbturné - Vinter 2019

30. november slipper Razika sitt fjerde album «Sånn kjennes verden ut»! Den kommende plata markerer en ny start, med både nytt plateselskap, Jansen Records, og nytt samarbeid med produsent Matias Tellez, som ikke har jobbet med Razika siden deres debutplate i 2011. Vinteren 2019 legger de ut på klubbturné i Oslo, Bergen, Stavanger(!), Trondheim og Tromsø.

Der de første albumene innebar en uimotståelig smeltedigel av ska, pop, punk og reggae, sterkt påvirket av de bergensbaserte bandene The Aller Værste, Gjennomslag og Program 81/82 og Alle Tiders Duster, skiller «Sånn kjennes verden ut» seg ut med et mer pop og rock-vennlig uttrykk. Tekstuniverset har modnet og består av fortellinger om livet i en brytningsfase. Tempoet er saktere, produksjonen er varmere og lydbildet større - men musikken er likevel energisk, livsbejaende og full av kraft.

Jentene i Razika har kjent hverandre siden de startet på barneskolen, spilt sammen siden de var femten år gamle, og bandet har holdt på i snart tretten år. Det er ganske unikt i dagens musikklandskap, spesielt med tanke på at medlemmene fortsatt er midt i tjueåra. Kjent for årevis med kontinuerlig turnering på alt av klubber og festivaler (Øyafestivalen, Slottsfjell, Bergenfest, Vinjerock ++) har de blitt et av landets tighteste band.

Så en liten beskjed:

«Kjære alle sammen! Vi er tilbake! Etter en del prøving og feiling, er vi endelig klare for å vise dere det vi har jobbet den siste tiden. Vår nye plate «Sånn kjennes verden ut» kommer 30. november og vi gleder oss til å slippe første singel «En sjanse til» allerede 7. september. Etter jul legger vi ut på turné - kjøp billetter i dag så er du sikret plass! Tusen takk for tålmodigheten!

Foto: Linn Heidi Stokkedal

  • Last Updated: 26.11.2018
  • Source: Region Stavanger
Dates

lø. 26. januar 2019 22:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Razika
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad