Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Southern Norway Kristiansand

Razorbats + Rise Above // Onkel Aksel

  • Vestre Strandgate 29, Havnekvartalet, Kristiansand S
  • 23. februar 2018
  •  /  22:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Razorbats slipper 16. februar oppfølgeren til den kritikerroste debuten "Camp Rock" og legger i den forbindelse ut på sin første Norgesturné på to år. Albumet har fått tittelen "Razorbats II" og inneholder singlene "Social Rejects" og "Sister Siberia".

Razorbats fikk internasjonal oppmerksomhet for sitt debutalbum Camp Rock, og musikkjournalister over hele Europa, Australia og USA hyllet bandets unike evne til å kombinere klassisk hardrock med popwerpop og punk på en imponerende måte. Bandet har de siste par årene lamslått publikum i inn- og utland med tight og energisk framføring av sine supercatchy låter. Besøk www.razorbats.com for mer info.

RISE ABOVE, nominert til GAFFA-prisen for "Årets norske nykommer", tøyer grensene innen hardcore punk. Beskrevet som "et forfriskende adrenalinrush fra start til slutt", fikk debut EP-en, "Sounds of Liberation", sikret dem tittelen UKAS URØRT på NRK P3. "Et voldsomt, men samtidig lidenskapelig førstemøte med et meningsfullt og svært lovende band.”

De var å se på Tunghørt 2017, Slottsfjell 2017, og Øyafestivalen 2016 til strålende omtaler, deriblant 9/10 fra Musikknyheter.no. “RISE ABOVE spiller forbanna bra hardcore, enkelt og greit.” “Kompromissløst og rett i trynet.” “Det er forfriskende å se et så ferskt og så godt hardcore-band, når hardcore-sjangeren i Norge ikke har fått inn ungt blod på mange år.”

  • Last Updated: 04.01.2018
  • Source: Visit Kristiansand
Dates

fre 23. februar 2018 22:00

See All
Razorbats + Rise Above // Onkel Aksel
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad