VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Vestland BERGEN

Real Ones - Misa Criolla

Overview

Denne førjulskvelden spiller Real Ones den latinamerikanske messen «Misa Criolla» i Håkonshallen! Det blir en annerledes, men inderlig julekonsert – salig og blandet, med latinamerikanske melodier, nydelig flerstemt sang og Real Ones' umiskjennelige lydbilde.

Misa Criolla er opprinnelig et korverk, skrevet av den argentinske komponisten Ariel Ramirez (1921-2010). Verket er arrangert for band av Real Ones selv. Og denne gang synger Real Ones på spansk!

Konsert 1 kl. 18.00:
17.15 Dørene åpner
18.00 Konserten starter

Ekstrakonsert kl. 21.00:
20.15 Dørene åpner
21.00 Konserten starter

Misa Criolla består av fem satser, Kyrie, Gloria, Credo, Sanctus og Agnus Dei, i tillegg til instrumentalpartier komponert av Real Ones. Musikken veksler mellom lyriske, klassiske korpartier og livlige, latinske rytmer - det hele fremført med den bandenergien som kjennetegner Real Ones.

I 2014 ga Real Ones ut sin versjon av Misa Criolla på plate, til strålende anmeldelser og til en svært begeistret publikumsrespons, blant annet i en fullsatt Bergen Domkirke. Nå gleder bandet seg til å ta opp igjen denne musikken, som både bandet og publikum har blitt så glade i. Og settingen kunne ikke vært bedre enn i den ærverdige Håkonshallen.

I tillegg til Misa Criolla kommer Real Ones til å spille et knippe egne sanger og instrumentallåter som passer til denne spesielle anledningen

  • Last Updated: 05.08.2021
  • Source: Visit Bergen
Dates

lø. 4. desember 2021 17:15

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Real Ones - Misa Criolla
Your Recently Viewed Pages