Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Haugalandet Haugesund

Real Ones

  • Byscenen KLUBBSCENEN, Haraldsgaten 169, Haugesund
  • +47 52697090
  • 1. november 2018
  •  /  21:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Legg i handlevognen
I februar 1994 holdt Real Ones sin aller første konsert i hjembyen Bergen. 10 album, 4 EP-er, to Spellemannpriser, 975 konserter i 15 land over tre kontinenter og 23 år senere er de fem vennene klare med sitt 11. album.

Arbeidet med det nye albumet startet da Real Ones ble booket til en spillejobb i Havanna. Bandet leide et hus en uke i forkant av konserten og satte opp studioutstyr under et tak i hagen. Der satt de dag og natt, til anerkjennende nikk fra den alltid tilstedeværende nattevakten.

Da de kom hjem til Norge gikk de i studio med Mattias Tellez og Fredrik Vogsborg. Sammen har de kommet frem til en ny og forfriskende Real Ones-sound. Det er stadig den særegne formen for folkrock, og den umiskjennelige spillegleden som Real Ones har blitt kjent for, og som har gjort dem til et ettertraktet liveband. På en annen side er instrumenteringen og studioarbeidet fornyet og de låter som en ny utgave av seg selv.

«Dette er kanskje vårt mest tilgjengelige album. På mange måter vår ultimate pop-plate, selv om det egentlig er en folkrock plate. Vi har gått i ulike retninger på våre siste plater. Sist ga vi ut en latinamerikansk messe, men nå var tiden inne for å dyrke den mest umiddelbare siden av Real Ones», sier Ivar Chelsom Vogt.

Konsertinfo
Sted: Byscenen Haugesund - klubbscenen
Dato: Torsdag 1. november
Kl: Konsertstart 21:00. Dørene åpner 20:00
Pris: 200,- inkl. avgift

  • Last Updated: 10.09.2018
  • Source: Destinasjon Haugesund & Haugalandet
Dates

to. 1. november 2018 kl. 01:00 21:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Real Ones
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad