Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Innlandet ØYER

Red Bull Janteloppet

Overview

Red Bull Janteloppet returnerer til Hafjell og Pellestova 1. april 2023. Nå får du en ny mulighet til å stå side om side på startstreken med verdenseliten, 3000 mosjonister og de du ønsker å utfordre av venner og familie når Red Bull Janteloppet kommer tilbake i 2023. Vi gleder oss til å se deg den første lørdagen i påsken for årets morsomste skirenn.

Bli med på Red Bull Janteloppet - vinterens morsomste skirenn!
Pellestova, Hafjell - 1. april 2023

Red Bull Janteloppet skifest returnerer til Hafjell og Pellestova 1. april 2023. Nå får du en ny mulighet til å stå side om side på startstreken med verdenseliten, 3000 mosjonister og de du ønsker å utfordre av venner og familie når Red Bull Janteloppet kommer tilbake i 2023. Vi gleder oss til å se deg den første lørdagen i påsken for årets morsomste skirenn.

Hvor langt er Janteloppet?
20 km, med innlagt 100m-sprint og bakkeklatring-konkurranse. Deltagerne får dermed tre konkurranser - og tre tider - i ett og samme skirenn.

Hva er aldersgrensen for å delta på løpet?
Du må ha fylt 16 år innen renndagen 1. april. Deltakere som er under 18 år må ha underskrift fra verge for å få delta.

Petter Northug gjør dette i samarbeid med arrangørklubb Øyer Idrettslag. Skirennet er for junior og oppover, rennet vil være en avslutning for skisesongen hvor mange de store skiprofilene deltar.

Vi flytter start, målgang og selvfølgelig årets afterski til idylliske Pellestova på toppen av Hafjell. Her inviterer vi sammen med Pellestova Hotell til en skifest uten like.

  • Source: Hafjell Hotel & Apartments AS
Dates

lø. 1. april 2023

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Red Bull Janteloppet
Your Recently Viewed Pages