VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Innlandet HAMAR

Reflections - Sissel Kyrkjebø

Overview

I 2019 fyllte Sissel Kyrkjebø 50 år, og 26. mai gikk startskuddet for hennes nye prosjekt «Reflections». Fra den dagen startet hun løpet med å gi ut 50 nye låter, én hver uke, og våren 2020 tar hun med seg de nye låtene på turné for første gang.
Kombinasjonen av Sissels bemerkelsesverdige stemme og formidlingsevne har gjort henne til en svært ettertraktet artist over store deler av verden. Hennes unike sceneutstråling gjør at publikum føler hun synger direkte til deg, og bare deg. Det pågående musikalske prosjektet «Reflections» er nye innspillinger av tidløse låter som strekker seg fra 1920-tallet og frem til i dag. Til hver av de 50 låtene slipper hun også en musikkvideo og en intervjuvideo som fansen kan følge via hennes sosiale medier og på nettsiden sisselmusic.com.
«Etter å ha jobbet i studio med 50 sanger og laget 50 musikkvideoer gleder jeg meg til å endelig kunne presentere et utdrag fra mitt Reflections-prosjekt live. Det blir satt opp konsert på kun nøye utvalget konsertsteder i Norge, Sverige og Danmark», forteller Sissel.

Besetningen på konsertene vil foruten artisten selv være 3 musikere.

Arrangementstidspunkt/konsertstart : 18:00
Dørene åpner : 17:30

Varighet 90 min.

Arrangørensnettside
Artistens nettside

  • Last Updated: 28.06.2021
  • Source: Visit Hedmark AS
Dates

to. 9. september 2021 18:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Reflections - Sissel Kyrkjebø
Your Recently Viewed Pages