Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Vestland TYSNES

Reidar Larsen aka «Mr. Blues» på Mandelhuset

Overview

Ta vel imot vår folkekjære blueskonge, Reidar Larsen!

Dato:21. oktober
Lokale: Festsalen, Stolrekker.
Showmeny kl 18:00 (ankomst kl 17:30, servering kl 18:00): kr: 890,- (middag inkl. velkomst, billett) Vinpakke kan kjøpes for 550,- i tillegg.
Bestilling av showmeny blir gjort på epost: booking@mandelhuset.no
Konsertstart: 20:00
Pris: 300,- +billettavgift.


"17. mai 1970 var det stor ungdomsfest i Stavangers storstue, Atlantic Hall. På scenen sto Reidar Larsen med sitt Philicorda GM751 orgel i bandet Evil Sect (tøft skulle det være...) og spilte aktuelle låter fra artister som Eric Burdon & The Animals, Aynsley Dunbar Retaliation og Tony Joe White. Pianotimer fra sjuårsalderen og halvannet år med ungdomsskolebandet Fidibus var bakgrunnen. Derfra har det bare rullet videre for Larsen, både som bandmedlem i halvt legendariske band som Nurk Twins, Stavangerensemblet og Smalhans, og med egne solo- og bandprosjekter hvor blues har vært hovedingrediensen.

I 2020 fylte Reidar 65 i tillegg til han han feiret 50 år som artist. Et dobbelt jubelår ble innledet i slutten av januar med opptreden på pianoblues & boogie-festival i et teater sør i Paris. Så var det gjort avtaler med bl.a. Nidaros Blues i Trondheim, Dalane Bluesfestival i Egersund, Kardamili
Jazzfestival i Hellas, Skånevik Bluesfestival, Notodden Blues Festival, Blues in Hell i Stjørdal osv. i tillegg til normale konserter på mange større og mindre klubbscener. Dette forsvant jo dessverre i covid-19 nedstengningen, men mye ble forskjøvet framover. Det jobbes i studio med et nytt
norskspråklig album som beregnes utgitt i løpet av 2023. Reidar jobber i tillegg med planlegging og låtskriving til et nytt engelskspråklig album som bygger på tekster av mangeårig venn og samarbeidspartner Tony Burton.
"

  • Last Updated: 30.03.2023
  • Source: Visit Bergen
Dates

lø. 21. oktober 2023 20:00 21:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Reidar Larsen aka «Mr. Blues» på Mandelhuset
Your Recently Viewed Pages