Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Haugalandet Haugesund

REISEN TIL VENEZIA

  • Festiviteten Haugesund Konserthus , Knut Knutsen O.A.S gate 4, Haugesund
  • +47 52744545
  • 21. mars 2019
  •  /  19:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

En vemodig komedie om et eldre ektepar som reiser verden rundt – i sin egen stue. En sorgmunter hyllest til fantasien – og kjærligheten.

Reisen til Venezia er på samme tid et vemodig og humoristisk kammerspill om ekteparet Tellmann og deres fantasireiser – i sin egen stue!

Opprinnelsen til forestillingen er slik: Ved siden av der forfatter Bjørg Vik bor i Furustadvegen i Porsgrunn bodde det elskelig par; en pianolærer og en apoteker, Oddlaug og Sverre Winther Pedersen. En gang Bjørg Vik banket på hos dem ble hun møtt av en fullt påkledd Sverre i døren og da Bjørg spurte hvor de skulle reise så svarte han at – Nei, de var på farten de, akkurat nå var de langt oppe i Rondane.

Til det nystartede Intimteatret, skrev Bjørg Vik i 1992 Reisen til Venezia, sterkt inspirert av dette parets verdensomspennende reiser – i egen stue. For det mottok hun i 1993 Ibsenprisen.
Grenland Friteater karakteriserer stykket som en vemodig komedie, en hyllest til fantasien og den livslange kjærligheten.

Medvirkende:

Manus: Bjørg Vik
Regi: Geddy Aniksdal
Oskar Tellmann: Lars Vik
Edith Tellmann: Anne-Sophie Erichsen
Viviann Sunde: Lena Barth Aarstad
Kristoffer Karlsen: Joakim Dan Jørgensen
Kostymer: Guro Dale
Scenografi: Maria Løkken
Teknikk: Agnar Ribe
Produsent: Hans Petter Eliassen

I 2016 feiret Grenland Friteater 40 år, som landets eldste frie teatergruppe. Gjennom hele vår lange eksistens har vi produsert 154 premierer og spilt for et publikum på mer enn 1,1 mil. mennesker i 35 land. Reisen til Venezia var vår jubileumsforestilling, som fikk premiere under årets Porsgrunn Internasjonale Teaterfestival i juni 2016.

  • Last Updated: 22.11.2018
  • Source: Destinasjon Haugesund & Haugalandet
Dates

to. 21. mars 2019 19:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
REISEN TIL VENEZIA
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad