Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Haugalandet Haugesund

REISM - ASSIMILATE

  • Flytten , Smedasundet 87, Haugesund
  • +47 41849854
  • 29. november 2019
  •  /  21:30
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

REISM:

Reism er et industrielt, men melodisk metal band hvis innflytelse inkluderer Evanescence, The Birthday Massacre og Alice in Chains. Bandets melodiske fremtoning og subtile samspill mellom live og elektronisk instrumentering, gjør dem tilgjengelige for tilhengere av både metal - og rocke sjangeren. Navnet 'Reism' kommer fra begrepet 'reification', som betyr "å betrakte noe abstrakt som et konkret objekt." Kombinasjonen av tunge gitar-riff, live og elektroniske trommer, skitne synths og høytsvevende vokal gir lytteren en kompleks musikalsk opplevelse. Det siste året har Reism jobbet iherdig for å ferdigstille sitt tredje studioalbum "Dysthymia" som slippes denne kvelden.

ASSIMILATE:

Assimilate fra Oslo består av 5 dyktige musikere som fremfører hardtslående rytmer kombinert med catchy melodier og flytende synthlandskap. De blir ofte kalt moderne metal men er vanskelig å sette i bås. En ting er sikkert; de har rockefotgaranti! Bandet slapp skive i fjor og fikk full pott 6/6 i Scream Magazine og ble dratt frem som et av de beste bandene etter Karmøygeddon 2019. Nå er de tilbake for å rocke Haugalandet!

  • Last Updated: 03.10.2019
  • Source: Destinasjon Haugesund & Haugalandet
Dates

fr. 29. november 2019 21:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
REISM - ASSIMILATE
Your Recently Viewed Pages