VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland STAVANGER

Releasekonsert med Vinterhage pluss support

  • Jernbaneveien 3, 4005 Stavanger, Norge, Stavanger
  • 10. september 2021
  •  /  20:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Vinterhage er hjertebarnet til innflytterpianist og komponist Gunvald Andreas Hagen. Et noe originalt sammensatt lite ensemble bestående av amerikanske Mark Ippolito på trumpet, den ukrainske cellisten Petro Sobach og haugesunder Johannes Ulveraker på trommer, samt Hagen selv.

Vinterhage er hjertebarnet til innflytterpianist og komponist Gunvald Andreas Hagen. Et noe originalt sammensatt lite ensemble bestående av amerikanske Mark Ippolito på trumpet, den ukrainske cellisten Petro Sobach og haugesunder Johannes Ulveraker på trommer, samt Hagen selv. Ulveraker og Hagen er skolert som jazzmusikere mens Ippolito og Sobach er klassisk skolerte. Hagens musikk er vanskelig å sette i sjanger, men er her forsøkt beskrevet som møte mellom skandinavisk jazz og neo-klassisk musikk. Rolig, melodiøst og renskåret.
Før nå etterpå er debutplaten til ensemble. Den ble spilt sist vår oppe hos Per Ravnaas i NRK Ullandhaug. Den er blå, fin og er mulig å kjøpe for spesielt interesserte.
Duo Memento er en piano og klarinett duo som består av det serbiske ekteparet Nino og Anja Felbab. Det særdeles samspilte paret spiller flotte perler fra det klassiske repertoaret og crossoverjazz repertoaret og er i så måte en naturlig allianse for Vinterhage denne kvelden.

  • Last Updated: 13.07.2021
  • Source: Region Stavanger
Dates

fr. 10. september 2021 20:00 22:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Releasekonsert med Vinterhage pluss support
Your Recently Viewed Pages