Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Gjøvik

Rent vann, godt fett og tankens kraft

Overview

Vi har gleden av å ønske velkommen til Thorun og Lars Ranes som har valgt å komme til Gjøvik for å holde foredrg for oss. Det vil si, de holder tre foredrag, for prisen av en.

På lørdag 6 april har du mulighet til å høre Lars fortelle om viktigheten av rent vann og gode fettsyrer for helse, skjønnhet og forbrenning. Han tar opp hva som er god hydrering, hvilket fett som øker forbrenningen og hvordan vi kan smøre huden innenfra. Fett er som kjent ikke ett fett.
Lars Ranes var grunnlegger og fagsjef i helsekostfirmaet Soma Nordic. Nå har Lars gått over til Crystal water og viktigheten av rent vann. https://www.crystal-water.com
Han har skrevet flere fag artikler i terapautiske tidsskrifter og er en kjent foredragsholder.

Thorun Ranes kommer med foredraget Tankens kraft, sinnets potensiale.
På foredraget om Tankens kraft forteller hun om hvordan tankene våre påvirker oss, skaper følelser og hva tanker faktisk er. Mange blir sliten av tanker og får kanskje ikke den roen og friheten de ønsker. Thorun deler sine erfaringer om hvordan det var og er å oppleve mer ro, glede, styrke og kreativitet ved å lære teknikker innen meditasjon. Hun har praktisert en meget enkel og effektiv meditasjonsform siden 2002 og ser hvordan hun har fått et mye bedre forhold til alt i livet. På foredraget vil hun også gjøre en liten øvelse som er super å praktisere for å frigjøre seg fra tankene

Se gjerne mer i linken under https://www.thebrightpath.com/nb
Om ønskelig etter foredraget er det mulighet for å melde sin interesse for å være med på kurs.

Thorun er friskvernskonsulent, instruktør og meditasjonslærer. Hun er en kjent foredragsholder innen mat og helse, og holder også praktiske matkurs. Thorun er kjent for å lage sunn snakc og er hjernen bak mange av de kjente oppskriftene på sunn snack og sjokolade.
Kanskje får vi også en liten demo på sunn snack eller smoothie. Thorun har også skrevet boken Søtt uten sukker og kommer til å dele noen oppskrifter med oss.

Denne dagen har de også med seg gode tilbud på Crystal water, Kari fra Life kommer med gode tilbud på gode fettsyrer og det vil bli smaksprøver på sunne, sukkerfrie godsaker.

Thorun og Lars har også med seg noen goodiebager til en verdi av 1000 kroner som de ønsker å dele ut.

Å være med på denne dagen koster 250 kroner og påmeldingen skjer ved å følge denne linken
https://www.friskogbevisst.no

  • Last Updated: 14.03.2019
  • Source: Turistkontoret Gjøvik Land Toten
Dates

lø. 6. april 2019 12:00 17:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Rent vann, godt fett og tankens kraft
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad