Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Gjøvik

Resonans: Hitparade - Det Norske Kammerorkester & Tine Thing Helseth

Overview

Det Norske Kammerorkester & Tine Thing Helseth 

Det Norske Kammerorkester Arvid Engegård – kunstnerisk leder Tine Thing Helseth – trompet Søndag 6. oktober kommer Det Norske Kammerorkester tilbake til Resonans og Biri kirke. Denne gangen er det Arvid Engegård som leder orkesteret, og det er trompetvirtuos Tine Thing Helseth som byr opp til gnistrende samspill og musikalsk lek med en herlig gjeng av strykere og blåsere.

Resonans har kalt konserten Hitparade. Ikke uten grunn. Kammerorkesteret spiller lysende, ikoniske verk som Bachs Brandeburgerkonsert nr. 3 og Barbers uendelige vakre Adagio. Vi får to friske trompetkonserter av Albinoni og Goldenthal med Tine Thing Helseth som solist, og til slutt Bartoks Divertimento. Vi snakker om musikk som går rett inn i både sjela, hjerterota og dansefoten her, altså…
Hva mer kan man si om dette? Visste du at Tine Thing Helseth nettopp var solist med Orpheus Chamber Orchestra på en lengre turné i USA, med finalekonsert i Carnegie Hall i New York? Eller at hun feiret nyttår i Hong Kong, på turné i Asia? Tine er for øvrig en stor Resonans-fan, og er hos oss rett som det er! Vi kan også nevne at Det Norske Kammerorkester regnes som et av Europas fremste kammerorkestre, og at konsertforestillingen Skyggespill ble kåret til Best production of the Year og orkesteret kåret til Best Large Ensemble på The Young Audience Music Awards (YAMawards) 2018 i Santiago de Compostella i Spania.
Velkommen til favorittmusikk i Biris vakre kirkerom!

  • Last Updated: 07.01.2019
  • Source: Kulturnett Oppland
Dates

sø. 6. oktober 2019 19:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Resonans: Hitparade - Det Norske Kammerorkester & Tine Thing Helseth
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad