Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Gjøvik

Resonans - Det norske Solistkor og Gjermund Larsen Trio

Overview

Resonans hiver seg på julekonsertbølgen! Ja, vi innrømmer det: få ting er i stand til å sette følelsene i sving som litt real julemusikk, i hvert fall når det gjøres ordentlig. Og ordentlig blir det så til de grader når to av de fremste eksponentene vi har for musikalsk vellyd her til lands slår sine gode krefter sammen og lager julekonsert. Vi snakker Det Norske Solistkor, koret som har levert vokalkunst på øverste nivå siden 1950, koret som Knut Nystedt ledet i 40 år, og som Grete Pedersen har tatt til stadig nye høyder etter at hun overtok som dirigent i 1990. Og vi snakker Gjermund Larsen Trio, trioen som har mottatt både Grappas Debutantpris, Spellemannsprisen og German phonographic critics award, trioen der Gjermund Larsen (fele), Andreas Utnem (piano/harmonium) og Sondre Meisfjord (bass) har skapt sitt helt eget musikalske univers som har gitt både nasjonalt og internasjonalt gehør. Vi snakker rett og slett julekonsert med et av våre absolutte eliteensembler i samspill med trioen som skapte komplett musikalsk magi i Biri kirke og Resonans i februar 2016!

I Resonans får du oppleve disse kreftene på så nært hold det er mulig å komme. Gåsehudfaktoren er garantert. Om du har tenkt deg på kun én julekonsert i 2018, er dette konserten du må velge. Har du tenkt deg på flere julekonserter, kommer du fortsatt ikke unna denne. Jula blir faktisk ikke vakrere enn dette!

  • Last Updated: 26.10.2018
  • Source: Kulturnett Oppland
Dates

on. 12. desember 2018 20:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Resonans - Det norske Solistkor og Gjermund Larsen Trio
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad