Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Gjøvik

Resonans - The Alehouse Sessions med Barokksolistene og Bjarte Eike

Overview

Når Barokksolistene entrer scenen, er det med mottoet "it´s just old pop music"! Purcell sine overturer, engelske sjantier og skandinaviske folkesanger er bare noe av det Bjarte Eike tilbyr oss med sitt suksesskonsept Alehouse Sessions. En hyperenergisk kveld med engelsk 1600-talls tavernamusikk - som et vindu inn i den samme perioden. Menyen, ja den består av folkelig, forførende, gripende og festlig sang, dans, musikk og ikke minst humor!

The Alehouse Sessions har høstet nærmest oppsiktsvekkende gode kritikker og furore på sin vei mellom scener rundt omkring i verden. "Uimotståelig" (The Times), "Superbt" (The Scotsman) og "Fantastisk grenseløst" (The Guardian). Konserter i London, Dresden, Wien Konzerthaus, Washington Nathional Cathedral, Minneapolis, Princeton, New York og Chicago har vært helt utsolgte! Også anmeldelser av Barokksolistenes nye album «The Alehouse sessions» har vært overveldende, ikke bare i den klassiske musikkverden, men også blant jazzens og folkemusikkens tilhengere.

«Musikk er helt enkelt musikk, den trenger ingen merkelapper eller kategorier, ved å gjøre det risikerer man å skape en musikalsk elite», sier Bjarte Eike, og det gjenspeiler seg virkelig i The Alehouse Sessions. Prosjektet oppstod som en idé rundt 2008, og har siden vært i stadig utvikling. Bjarte Eike gjestet Resonans med en tidlig versjon av Alehouse allerede i vår første sesong i 2010. Siden har Bjartes baby vokst seg stadig større, villere og vakrere, til en "Must-see!!" opplevelse på den internasjonale musikkscenen. Vi påstår at Barokksolistene er et av verdens mest innovative og kuleste barokk-ensembler. I 2018-versjonen av Alehouse Sessions møter vi følgende stjernelag: Tom Guthrie, sang og fiolin, Per Buhre, bratsj, Fredrik Bock, barokkgitar og charango, Steven Player, dans og barokkgitar, Hans Knut Sveen, harmonium, Johannes Lundberg, bass, Helge Norbakken, perkusjon, og ikke minst sjefen sjøl; Bjarte Eike, fiolin. Det er en stor glede å hente 1600-tallets Swinging Londons største popstjerne hjem til Gjøvik igjen!

  • Last Updated: 07.08.2018
  • Source: Kulturnett Oppland
Dates

ons 5. september 2018 20:00

See All
Resonans - The Alehouse Sessions med Barokksolistene og Bjarte Eike
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad