Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Return @Slobrua Paviljongen

Mer info

VELKOMMEN TIL FEST I PAVILJONGEN!
Vi får æren av å ønske Return velkommen til
Slobrua Gjestegård 21. september 2024!

Dette blir en kveld du ikke vil gå glipp av ????

Trenger du overnatting eller bord til middag så ta kontakt på
www.Slobrua.no
***
RETURN
I 1980 gikk fire gutter fra Stange sammen og dannet bandet som i 1985 fikk navnet Return og vant NRK`s rockemønstring med låten "Sheila". To år senere slippes deres første cd "To the top" og låten "Sing me a song" ligger 56 uker på norsktoppen!
Utover åtti og nitti tallet har Return gitt ut 5 studioalbum som til sammen har solgt over 600 000 eksemplarer. I 2000 gav de ut Best of Return som er solgt i over 80 000 eks., og bandet har utover 2000 tallet opplevd en ny vår.

I 2005 kom albumet "Return" og deretter fulgte cd/dvd`n "Best of….both worlds" som solgte til gull. I 2009 valgte bandet å ta en ny pause slik at det ble tid til andre musikkprosjekter.
Knut Erik har gitt ut en cd på norsk, Øyvind og Tore har vært travle med sine bandprosjekter og Steinar har utviklet sin låtskriverkarriere. Når Return nå bestemte seg for igjen å øke aktiviteten i 2012 , blir dette uten Steinar Hagen som ikke ønsker å være med lengre. Henning Ramseth har takket ja til å ta over som gitarist i bandet. Henning har vært med som ekstra musiker og produsent i mange år og vi ser fram til å utvide samarbeidet med han.

Bandet har i 2021 tryllet fram en ny single. Det er fem år siden sist og «The last Chorus is yet to begin» er en hyllest til alle som har fulgt bandet i alle år og et signal om at de gode refrengene fra bandet vil leve i mange år framover. I velkjent Return sound og uttrykk ønsker bandet og gi håp og glede om bedre tider og gleder seg til å turnere land og strand rundt.
I 2022 vil låter som Bye bye Johnny, Change the attitude og Sing me a song runge utover Norges festivalpublikum og bandet gleder seg som aldri før til å presentere den nye versjonen av Return. SING ME A SONG!!!

VI GLEDER OSS TIL Å ØNSKE DERE OG RETURN
VELKOMMEN TIL FEST I PAVILJONGEN!


Arrangementstidspunkt/konsertstart : 21:00
Dørene åpner : 21:00

Varighet : 90 min

Servering :
Kiosk
Mat
Alle rettigheter


Aldersgrense : 18

Ledsager : Rabattpris

Adkomst :
Bevegelseshemmede : Ja
Parkeringsmuligheter : Ja

Arrangørens nettside : www.slobrua.no
Artistens nettside : https://return.no/
Video :
Spotify :
Tidal :
facebook : https://www.facebook.com/events/3760812340862342

Arrangørens nettside
Eventet på Facebook
Artistens nettside
Return på Spotify

Sist oppdatert: 07/11/2024

Kilde: Visit Innlandet

Sider du nylig har besøkt