Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Oslofjord Fredrikstad

Rhapsody in Rock 30 år

Overview

Østfold Music Production avslutter The Tall Ships Race med Rhapsody in Rock.

The Tall Ships Races avsluttes med et fantastisk show i regi av Østfold Music Production. Flere store navn er bekreftet, inkludert Robert Wells, Åge Sten Nilsen og Cathrine Iversen. Hvis været tillater det, avsluttes showet med regissert fyrverkeri!

 

I år har Robert Wells jubileum med sitt Rhapsody in Rock som har pågått i 30 år. Han har i tillegg 40-årsjubileum som artist. Han er derfor et av navnene som er med på konserten. 

 

Robert Wells, er den yngste eleven som ble tatt opp ved solistlinjen, Musikhögskolan i Stockholm. Wells og Rhapsody in Rock har passert 1,9 millioner besøkende. Han er professor i musikk i Hangzhou, Kina siden 2006 og ble tildelt H.M.K medalje 2012 for sitt artisteri.

 

Cathrine Iren Iversen, fra Fredrikstad, har bred erfaring fra ulike konsert- og teaterscener i inn- og utland. Hun har siden 2010 vært vokalist i Secret Garden, med flere turnèer i Europa, Asia og USA. Hun har deltatt i flere TV-produksjoner, som Melodi Grand Prix, Beat for beat, Allsang på grensen, Artistgallaen, og Desembertoner. Cathrine har medvirket på flere av Secret Gardens internasjonale plateutgivelser. Våren 2019 utgis deres neste album som inneholder hennes første originalinnspilling, sangen «Sunshine».

 

Åge Sten Nilsen er en norsk rockeartist. Han er tidligere kjent som sanger i bander Wig Wam der han brukte artistnavnet «Glam». Wig Wam fikk sitt store gjennombrudd da de deltok i Melodi Grand Prix. Åge Sten deltok i Det store korslaget hvor koret han, Team Åge, vant. Han har gjort stor suksess med musikkshowet The Show Must Og On – en hyllest til Queen. Nå blir det Oslo Spectrum på han med denne store suksessen. Åge Sten Nilsen har i samarbeid med Gusty Uttderdahl vært produsent for en rekke store show i Norge.

 

Jon Harald Bjørnson, fra Fredrikstad er utdannet trompetist og dirigent fra konservatoriet i Tromsø og Kungliga Musikhögskolan. I dag jobber han som dirigent og produsent for de store konsertene på Isegran, freelance samt i korps og orkestermiljøet. Kjent for sin sprudlende stil samt brennende engasjement for musikken.

  • Last Updated: 15.02.2019
Dates

lø. 13. juli 2019 21:00 23:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Rhapsody in Rock 30 år
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad